Запитання спеціалісту
Записатися на прийом
+38 (0372) 58-55-11
всі контакти
UA
НАМ 20 РОКІВ
Записатися
на прийом
Запитання спеціалісту

+38 (0372) 58-55-11 +38 (066) 63 04 050

+38 (0372) 90-92-00 +38 (096) 40 40 405

+38 (093) 06 03 364

м. Чернівці, вул. В. Трепка (О. Боярка), 1а

Відгуки про клініку

Поділіться Вашими враженнями про клініку!

Кожне з Ваших повідомлень допомагає нам поліпшити роботу клініки.

Ми вдячні Вам за зворотній зв'язок і чекаємо нових чесних відгуків!

  

  

надішліть власний відгук

напишіть листа директору

Ваше ім’я

Текст відгуку


Будь ласка, введіть Ваш контактний e-mail або телефон. Вони НЕ будуть опубліковані на сайті, а використовуватимуться лише для авторизації та підтвердження Вашого відгуку.

E-mail(не публікується на сайті) Телефон(не публікується на сайті)

Максимальний розмір файлу 2 Мб, доступні формати (bmp, gif, jpe, jpeg, jpg, png):

Додати ще один файл

Надіслати

Vika   16 січень 2019 о 14:16

Щиро дякую терапевту Богуславській Людмилі за гарну консультацію, справжній професіонал своєї справи! Також приємно вражена привітністю персоналу. Не думала, що у Чернівцях є медичний центр такого високого рівня!

Аліса   13 січень 2019 о 18:35

Хочу щиро подякувати вашому колективу за ведення нашої вагітності, а особливо Дорош Ларису Іванівну та Нацюк Ольгу Мирославівну, надзвичайно приємно було працювати, все було профейсно вчасно та з душею.

МАМА   08 січень 2019 о 09:37

Доброго дня, Тамара Анатоліївна! Хочу привітати Вас із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!!! Побажати Вам та вашій родині усього найкращого!!! Також хочемо подякувати Вам за те диво, якому ви допомогли з'явитись! Це щось неймовірне, відчувати його тепло поряд та усвідомлювати те, що ти - МАМА!!! Дякуємо, та бажаємо Божого благословіння!!!

Ksiusha   17 грудень 2018 о 15:16

Вікторія Олександрівна дійсно найкращий лікар,з якими доводилось спілкуватись і ваша клініка це просто шанс для багатьох людей,які вже опустили руки і думають,що вже безвихідь і шансів на краще немає.ви надихаєте своім позитивом,зустріч з вами одне задоволення

Ксения   13 грудень 2018 о 21:07

Мой рассказ будет длинным) познакомилась я с этой клиникой благодаря мой сети инстаграмм, я была подписана на доктора Андрийца Анатолия Владимировича, давно наблюдала за его работой, замело развитием , как первоклассного доктора. Сама я из Запорожья, в августе 2018 года у меня диагностировали лейомиому, диаметром 6см. Вердикт первого врача, смотревшего меня был следующим - удаление матки! Мое состояние на тот момент передать сложно, ведь я собираюсь рожать, я молодая!!! Обратилась к другому врачу , его вердикт только ляпаротомия, исключительно, никто тебе не вытащит таких размеров миому ляпароскопически, а если и пообещают удалить , всеравно скорее всего проснёшься, а тебя такипорежут! Долго я решалась к нему на операцию, пол года готовилась , но дважды срывалось , отводил господь! И вот я таки решилась приехать за тридевять земель в клинику профессора Юзько, и это было самое правильное решение! Меня принял доктор Анатолий Владимирович Андриец, и да, это ангел в белом халате! Я добиралась сутки в Черновцы, меня трясло, было страшно, но когда я зашла в клинику, все страхи и сомнения развеялись! Меня осмотрели , отобрали недостающие анализы и назначили на след день операцию! Когда я зашла в операционную, меня ждал крутой коллектив! Доктор Андриец, офигенный анестезиолог и мед сестрички! Было немного страшно, но я знала, что я в надёжных руках крутых профессионалов! Вырубили меня быстро, в себя пришла в палате, врачи не отходили от меня, то Анатолий Владимирович, то анестезиолог! Но что самое главное, я шла удалить одну миому, а их оказалось 8! Я была шокирована-8!!! Доктор все аккуратно удалил и через пол года я могу спокойно думать о беременности! Вывод: девочки, женщины это крутая Клиника, я не купленный засланный козочек, я реальный пациент, я счастлива и сейчас , 13 декабря 2018 года, я еду домой в поезде, на легке, шрамики практически не заметны, что не мало важно для меня, я танцовщица, боли в ранках нет, а в душе счастье и огромнейшая благодарность самому замечательному доктору Анатолию Владимировичу Андрийцу, и Вашей крутой медицинской команде! Вы лучшие ! Спасибо! Теперь только к Вам!

Olga   13 грудень 2018 о 11:52

Доброго вечора. Побачила в сторі фото двійняток, і захотіла показати вам наших карапузиків. Ще раз дякуємо вам за це щастя!

Міла   02 листопад 2018 о 13:36

Вікторія Олександрівна! Ще раз щиро дякуємо за наше чудо! Завдяки Вам – ми найщасливіші. Тому Вам тисяча слів подяки від самісінької душі:)!!!

Tanusia   29 жовтень 2018 о 11:43

Тамара Анатоліївна велике ДЯКУЄМО за наших донечок, нам сьогодні вже півтора місяці!

Счастливая мама   20 вересень 2018 о 12:26

Нам сегодня 4 месяца))))), а еще ровно год назад был эмбриотрансфер! Тамара Анатолиевна, спасибо вам что воплотили мою самую заветную мечту! Спасибо Вам большое за такое счастье!! Дай Бог, мы к Вам приедем, чутка только подрастем))

Валентина і Ісам.   25 липень 2018 о 22:53

Безмежно вдячні за працю та турботу, уважність та щиру допомогу.Ми від всієї моєї сім'ї , хотіли Вам подякувати, а особливо вдячні, прекрасним лікарям Юзько Вікторії Олександрівні і Юзько Тамарі Анатоліївні і ембріологам і всьому прекрасному колективу,за прекрасну Вашу роботу і нашу мрію, що вдалось мені завагітніти, через штучне запліднення ``ін вітро``, це дуже значить для нас я 13 років не могла завагітніти, все і всюди пробували і все марно.Нам ще порекомендували звернутися до Вас, спробувати в центрі Юзько медікал центр в Чернівцях.Від щирого серця гарно Вам дякуємо,за доброту і Вашу турботлевість.Ми вдячні, що Ви є такі сильні і надійні висококваліфіковані,відповідальні. До таких лікарів дійсно хочеться звертатись при любій хворобі,тому що є впевненість у якісному та швидкому вирішенні проблеми.Ви дійсно професіонали, дякуємо Вам, за шанс і доброту, що Ви переживали за мене і вірили в мене.Ми дуже раді і задоволені Вами, що Ви є, Дякуємо Дякуємо Дякуємо! Хай Вас Бог оберігає! З вдячністю і повагою Валентина І Ісам і вся наша родина.
123456наступна ›остання »
Ми в соціальних мережах:


Наш колектив:
Показати весь колектив
Фотогалерея:
РОЗСИЛКА:

Підпишіться та отримуйте першими інформацію про наші новини, акції, спеціальні пропозиції та поради

ПІДПИСАТИСЯ
Графік роботи:
пн|вт|ср|чт|пт|сб|нд
пн: 9 00 - 18 00
вт: 9 00 - 18 00
ср: 9 00 - 18 00
чт: 9 00 - 18 00
пт: 9 00 - 18 00
сб: вихідний
нд: вихідний
Новини клініки:
Дивитися всі новини
3 січня 2019

АКЦІЯ -10%

Знижка -10% на ведення вагітності від початку до пологів. Акція діє з 03.01.2019 до 31.01.2019. Детальніше
24 грудня 2018

Графік роботи центру на новорічні свята

У зв‘язку з новорічними святами графік роботи центру з 24.12.18 по 11.01.19 зміниться: ПН-ПТ з 9:00 до 17:00. 1.01.19 та 7.01.19 вихідні дні. Детальніше
17 грудня 2018

Відчуйте радість батьківства

У зв‘язку з новорічними святами графік роботи центру з 24.12.18 по 11.01.19 зміниться: ПН-ПТ з 9:00 до 17:00. 1.01.19 та 7.01.19 вихідні дні. Детальніше
4 грудня 2018

День благодійності для дітей

07.12.2018 відзначаємо День благодійності для дітей. Детальніше
3 грудня 2018

Науково-практична конференція з міжнародною участю «Школа цитопатологів: в об`єктиві шийка матки»

30.11.2018 в Києві була проведена науково-практична конференція з міжнародною участю «Школа цитопатологів: в об`єктиві шийка матки». Детальніше
28 листопада 2018

X Міжнародний Конгрес КАРМ

23-24.11.2018 Казахстанська Асоціація Репродуктивної медицини (КАРМ) провела X Міжнародний Конгрес «Сучасні підходи до лікування безпліддя. ДРТ: Сьогодення та майбутнє». Детальніше
19 листопада 2018

Майстер-клас від компанії MEDHOME

Естетична гінекологія - це вирішення делікатних жіночих проблем, що спричинені індивідуальними особливостями будови статевих органів, гормональними, віковими та післяпологовими змінами. Детальніше
12 листопада 2018

Науково-практична конференція

09.11.2018 в Києві відбулася науково-практична конференція "Код жінки, або гормональна рівновага. Як гормони впливають на наше життя". Детальніше

Наша адреса:

Україна, м.Чернівці,
вул. В. Трепка (О. Боярка), 1а

Інше:

e-mail:reprod.cv@gmail.com

Контактні телефони:

тел./факс:+38 (0372) 58 55 11 тел./факс:+38 (0372) 90 92 00 моб.:+38 (066) 630 40 50 моб.:+38 (096) 404 04 05 моб.:+38 (093) 060 33 64

Copyright © 2007-2019, Медичний центр лікування безпліддя

Ліцензія МОЗ України АВ № 554346 від 30.08.2010 р.

Сайт розроблено в Студії COM.CV.UA

Розробка віртуального 3д туру - 3д.укр

карта сайта
phone
close

Зателефонувати Вам?

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом!

Для замовлення дзвінка, будь ласка, заповніть форму і натисніть кнопку Замовити дзвінок

person
phone