Запитання спеціалісту
Записатися на прийом
+38 (0372) 58-55-11
всі контакти
UA
НАМ 20 РОКІВ
Записатися
на прийом
Запитання спеціалісту

+38 (0372) 58-55-11 +38 (066) 63 04 050

+38 (0372) 90-92-00 +38 (096) 40 40 405

+38 (093) 06 03 364

м. Чернівці, вул. В. Трепка (О. Боярка), 1а

Відгуки про клініку

Поділіться Вашими враженнями про клініку!

Кожне з Ваших повідомлень допомагає нам поліпшити роботу клініки.

Ми вдячні Вам за зворотній зв'язок і чекаємо нових чесних відгуків!

  

  

надішліть власний відгук

напишіть листа директору

Ваше ім’я

Текст відгуку


Будь ласка, введіть Ваш контактний e-mail або телефон. Вони НЕ будуть опубліковані на сайті, а використовуватимуться лише для авторизації та підтвердження Вашого відгуку.

E-mail(не публікується на сайті) Телефон(не публікується на сайті)

Максимальний розмір файлу 2 Мб, доступні формати (bmp, gif, jpe, jpeg, jpg, png):

Додати ще один файл

Надіслати

Сніжана   24 березень 2019 о 22:57

Майже рік тому ми з чоловіком звернулись до спеціалістів медичного центру, частково втративши надію на радість батьківства. Одразу справило враження персональний підхід. Юзько Вікторія Олександрівна огорнула нас своєю увагою і детально вивчила нашу проблему. Декілька аналізів та консультацій і проблему було виявлено. За пару місяців отримали позитивний результат. Вагань щодо ведення вагітності одразу не було і ми познайомилися з найкращим спеціалістом, лікарем-перинатологом Дорош Ларисою Іванівною. По-перше - це Професіонал! По-друге - Можна багато говорити-писати хорошого, але краще про все скаже результат: 14.03.19р., дівчинка, 3.880, 58см. назвали Софією. Щиро дякуємо Вам, Ларисо Іванівно! Також дякуємо Нацюк Ольгі Мирославівні! Дякуємо Вікторії Олександоівні! Дякуємо лікарям ультразвукової діагностики Ходан А.Г. та Чичул Н.С.! Дякуємо терапевту Богуславській Л. П. та медичній сестрі Мілецькій І.О. Дякуємо адміністрації!

Галина,м.Снятин   26 лютий 2019 о 23:06

Ніколи не могла б подумати,що можуть залишатись хороші спогади про медичні заклади,якщо стосується питання твого здоров'я.Пробувши деякий час у медичному центрі на лікуванні, відчула надзвичайну людяність,чуйне ставлення,максимальне старання від всього колективу. Тут працюють лікарі з великої літери,професіонали своєї справи,за що і висловлюю щиру подяку колективу клініки ( особливо лікарям Андрійцю А.В.,Юзько В.О.,Юзько Т.А.,професору Юзько О.М.,Гербут В.В.). Бажаю всім працювати у такому ж дусі,допомагати людям в одужанні! Ще раз велике Вам всім спасибі!

ЮЛІЯ   19 лютий 2019 о 08:22

Хочу висловити щиру подяку всьому колективу клініки (особливо Юзько О.М, Юзько В.О, Андрійцю А.В, Дорош Л.І, Нацюк О.М, Ходану А.Г, Богуславській Л.П, Савицькій О.В, Бабенчук І.О) за професіоналізм, людяність, компетентність та уважність! Не без їхньої допомоги нещодавно ми стали батьками прекрасного хлопчика:) На етапі планування звернулись у клініку, після прийому у Юзька О.М. Було вирішено робити лапароскопію. Операція пройшла чудово! Переживала, щоб не залишилось некрасивих шрамів і щоб легко відійти від наркозу. Хвилювання виявились марними: сліди непомітні, а після наркозу відійшла супер легко. І найголовніше, що після лапароскопії на 3 місяць завагітніла:) Вагітність вирішила вести також в клініці і жодного разу не пошкодувала, все було приємно, легко, комфортно! Тут все продумано до дрібниць: не треба чекати у чергах, не потрібно доплачувати за аналізи/візити/огляди, про наступний прийом нагадує смс-розсилка, перед візитом видають контейнери для аналізів, а перед виходом у декрет подарували пакуночок з корисними речима для дитинки:) Наступну свою вагітність з радістю вестиму теж тут!

Vika   16 січень 2019 о 14:16

Щиро дякую терапевту Богуславській Людмилі за гарну консультацію, справжній професіонал своєї справи! Також приємно вражена привітністю персоналу. Не думала, що у Чернівцях є медичний центр такого високого рівня!

Аліса   13 січень 2019 о 18:35

Хочу щиро подякувати вашому колективу за ведення нашої вагітності, а особливо Дорош Ларису Іванівну та Нацюк Ольгу Мирославівну, надзвичайно приємно було працювати, все було профейсно вчасно та з душею.

МАМА   08 січень 2019 о 09:37

Доброго дня, Тамара Анатоліївна! Хочу привітати Вас із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!!! Побажати Вам та вашій родині усього найкращого!!! Також хочемо подякувати Вам за те диво, якому ви допомогли з'явитись! Це щось неймовірне, відчувати його тепло поряд та усвідомлювати те, що ти - МАМА!!! Дякуємо, та бажаємо Божого благословіння!!!

Ksiusha   17 грудень 2018 о 15:16

Вікторія Олександрівна дійсно найкращий лікар,з якими доводилось спілкуватись і ваша клініка це просто шанс для багатьох людей,які вже опустили руки і думають,що вже безвихідь і шансів на краще немає.ви надихаєте своім позитивом,зустріч з вами одне задоволення

Ксения   13 грудень 2018 о 21:07

Мой рассказ будет длинным) познакомилась я с этой клиникой благодаря мой сети инстаграмм, я была подписана на доктора Андрийца Анатолия Владимировича, давно наблюдала за его работой, замело развитием , как первоклассного доктора. Сама я из Запорожья, в августе 2018 года у меня диагностировали лейомиому, диаметром 6см. Вердикт первого врача, смотревшего меня был следующим - удаление матки! Мое состояние на тот момент передать сложно, ведь я собираюсь рожать, я молодая!!! Обратилась к другому врачу , его вердикт только ляпаротомия, исключительно, никто тебе не вытащит таких размеров миому ляпароскопически, а если и пообещают удалить , всеравно скорее всего проснёшься, а тебя такипорежут! Долго я решалась к нему на операцию, пол года готовилась , но дважды срывалось , отводил господь! И вот я таки решилась приехать за тридевять земель в клинику профессора Юзько, и это было самое правильное решение! Меня принял доктор Анатолий Владимирович Андриец, и да, это ангел в белом халате! Я добиралась сутки в Черновцы, меня трясло, было страшно, но когда я зашла в клинику, все страхи и сомнения развеялись! Меня осмотрели , отобрали недостающие анализы и назначили на след день операцию! Когда я зашла в операционную, меня ждал крутой коллектив! Доктор Андриец, офигенный анестезиолог и мед сестрички! Было немного страшно, но я знала, что я в надёжных руках крутых профессионалов! Вырубили меня быстро, в себя пришла в палате, врачи не отходили от меня, то Анатолий Владимирович, то анестезиолог! Но что самое главное, я шла удалить одну миому, а их оказалось 8! Я была шокирована-8!!! Доктор все аккуратно удалил и через пол года я могу спокойно думать о беременности! Вывод: девочки, женщины это крутая Клиника, я не купленный засланный козочек, я реальный пациент, я счастлива и сейчас , 13 декабря 2018 года, я еду домой в поезде, на легке, шрамики практически не заметны, что не мало важно для меня, я танцовщица, боли в ранках нет, а в душе счастье и огромнейшая благодарность самому замечательному доктору Анатолию Владимировичу Андрийцу, и Вашей крутой медицинской команде! Вы лучшие ! Спасибо! Теперь только к Вам!

Olga   13 грудень 2018 о 11:52

Доброго вечора. Побачила в сторі фото двійняток, і захотіла показати вам наших карапузиків. Ще раз дякуємо вам за це щастя!

Міла   02 листопад 2018 о 13:36

Вікторія Олександрівна! Ще раз щиро дякуємо за наше чудо! Завдяки Вам – ми найщасливіші. Тому Вам тисяча слів подяки від самісінької душі:)!!!
123456наступна ›остання »
Ми в соціальних мережах:


Наш колектив:
Показати весь колектив
Фотогалерея:
РОЗСИЛКА:

Підпишіться та отримуйте першими інформацію про наші новини, акції, спеціальні пропозиції та поради

ПІДПИСАТИСЯ
Графік роботи:
пн|вт|ср|чт|пт|сб|нд
пн: 9 00 - 18 00
вт: 9 00 - 18 00
ср: 9 00 - 18 00
чт: 9 00 - 18 00
пт: 9 00 - 18 00
сб: вихідний
нд: вихідний
Новини клініки:
Дивитися всі новини
14 червня 2019

Консультація дитячого ортопеда-травматолога, нейроортопеда - Рахмана Павла

11-12 липня буде консультувати дитячий ортопед-травматолог, нейроортопед - Рахман Павло. Діти з ДЦП, дисплазією, клишоногістю, плоскоступістю та іншими ортопедичними паталогіями. Детальніше
3 червня 2019

Міжнародний симпозіум "Теорія та практика репродукції людини"

31.05-02.06.2019 р. в Буковелі (Івано-Франківська область) відбувся Міжнародний симпозіум "Теорія та практика репродукції людини". Детальніше
15 травня 2019

Тренінг «Базова практика кодування даних ДСГ»

13-15.05.2019 р. у м. Івано-Франківськ проходив тренінг «Базова практика кодування даних ДСГ», в якому взяла участь представник Медичного центру Христина Жуфяк. Детальніше
22 квітня 2019

Оперативна гінекологія

Вихідні дні – 29 і 30 травня, а також 1 і 9 травня. Робочі дні – 2, 3 та 11 травня. Детальніше
22 квітня 2019

Графік роботи на Пасхальні і травневі свята

Вихідні дні – 29 і 30 травня, а також 1 і 9 травня. Робочі дні – 2, 3 та 11 травня. Детальніше
4 квітня 2019

Наукова конференція

04.04.2019 р. Тернополі розпочалась Всеукраїнськанауково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні питання сучасного акушерства». Детальніше
1 квітня 2019

Пройдіть CheckUp

Вихідні дні – 29 і 30 травня, а також 1 і 9 травня. Робочі дні – 2, 3 та 11 травня. Детальніше
25 березня 2019

Школа жіночого здоров’я

22-23.03.2019 р. в Києві була проведено Школа жіночого здоров’я «Репродуктивне здоров’я молоді: гормони, емоції, харчування». Детальніше
20 лютого 2019

АКЦІЯ! ЗНИЖКА -8%

АКЦІЯ! ЗНИЖКА -8% на програму «Штучного запліднення» з 01.03.19 по 31.03.19. Детальніше

Наша адреса:

Україна, м.Чернівці,
вул. В. Трепка (О. Боярка), 1а

Інше:

e-mail:reprod.cv@gmail.com

Контактні телефони:

тел./факс:+38 (0372) 58 55 11 тел./факс:+38 (0372) 90 92 00 моб.:+38 (066) 630 40 50 моб.:+38 (096) 404 04 05 моб.:+38 (093) 060 33 64

Copyright © 2007-2019, Медичний центр лікування безпліддя

Ліцензія МОЗ України АВ № 554346 від 30.08.2010 р.

Сайт розроблено в Студії COM.CV.UA

Розробка віртуального 3д туру - 3д.укр

карта сайта
phone
close

Зателефонувати Вам?

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом!

Для замовлення дзвінка, будь ласка, заповніть форму і натисніть кнопку Замовити дзвінок

person
phone