Запитання спеціалісту
Записатися на прийом
+38 (0372) 58-55-11
всі контакти
UA
НАМ 20 РОКІВ
Записатися
на прийом
Запитання спеціалісту

+38 (0372) 58-55-11 +38 (066) 63 04 050

+38 (0372) 90-92-00 +38 (096) 40 40 405

+38 (093) 06 03 364

м. Чернівці, вул. В. Трепка (О. Боярка), 1а

Відгуки про клініку

Поділіться Вашими враженнями про клініку!

Кожне з Ваших повідомлень допомагає нам поліпшити роботу клініки.

Ми вдячні Вам за зворотній зв'язок і чекаємо нових чесних відгуків!

  

  

надішліть власний відгук

напишіть листа директору

Ваше ім’я

Текст відгуку


Будь ласка, введіть Ваш контактний e-mail або телефон. Вони НЕ будуть опубліковані на сайті, а використовуватимуться лише для авторизації та підтвердження Вашого відгуку.

E-mail(не публікується на сайті) Телефон(не публікується на сайті)

Максимальний розмір файлу 2 Мб, доступні формати (bmp, gif, jpe, jpeg, jpg, png):

Додати ще один файл

Надіслати

Светлана   07 квітень 2018 о 12:31

Хочу выразить огромную благодарность коллективу Центра, а в частности профессору Александру Михайловичу, хирургу Анатолию Владимировичу, и в особенности Виктории Александровне, что помогли справится с моей проблемой. Более 8 лет я мучалась с эрозией шейки матки, которая переросла в дисплазию, и настолько было все сложно, что об интимных отношениях пришлось забыть совсем. Все эти годы я лечила эту эрозию у разных врачей, и в Киеве, в Киеве же сделали прижигание, которое совершенно не помогло, мое отчаяние уже достигла предела. С таким отчаянием я попала в Центр, здесь меня пролечили перед операцией, и после сделали операцию конизацию шейки матки. Вот уже прошло 3 месяца, все уже зажило, и я до сих пор не могу поверить, что я избавилась от этой проблемы!!! после 8 лет мучений! столько врачей, столько лет и столько денег на лечение, пока не попала сюда. Поэтому хочу выразить просто огромнейшую благодарность Центру за их профессионализм, их человечность, и что каждую проблему они воспринимают как свою. И меня поразило отношение, искренние желание помочь, поддержку, такого я нигде не встречала! Пусть Бог благословит каждого сотрудника Центра и даст им сил, вдохновения лечить и помогать и дальше всем девушкам и семьям!

Леонтіна   26 лютий 2018 о 10:51

Сьогодні святкує свій перший день народження Максимчик. Доречі, це перший хлопчик, який народився у вас на обліку. Ніколи не перестану вам дякувати за професіоналізм і терпіння)))

Катерина   27 січень 2018 о 10:04

Подяка лікарям за допомогу та розуміння

Святослав   16 січень 2018 о 13:42

Доброго дня! Я раніше писав свій відгук ( лютий 2017 р.), отримав не дуже втішну відповідь від адміністрації. Останню новину щодо мого лікування, гадаю, варто написати. Так ось, я насправді консультувався у багатьох лікарів, але майже всі вони розводили руками. Потрапив на прийом до гарного ендокринолога, і ми почали здавати аналізи та шукати причину. Всі мої гормони в нормі. Розгорнутий аналіз крові теж. Робив МРТ, рентген,пухлин ніяких немає. УЗД сечостатевої системи підтвердив раніше поставлені діагнози. Але коли здав сік простати і мазок на торч-інфекції, аналіз показав наявність уреаплазми (до речі, такий же самий аналіз в Мавексі показав, що ніяких інфекцій немає). Уролог мене переконував, що уреаплазма не може бути причиною повної відсутності сперматозоїдів. Але я пролікувався від цієї інфекції (всього-навсього 6 таблеток). Вирішив здати ще раз спермограму, аби подивитись на зміни. Результат приголомшив навіть мене. З'явилися сперматозоїди, кількість - 184 млн. Я сам через інтернет розрахував період овуляції у дружини, і зараз вона вагітна природнім шляхом. І хочу сказати тим, хто зараз так само бігає по лікарях. Може, у вас не така і важка проблема, як вам говорять лікарі.Вивчайте проблему самі, здавайте аналізи, консультуйтесь у різних лікарів і удача вам обов'язково усміхнеться. Щасти вам!

Леся   18 листопад 2017 о 15:48

Доброго дня! 26 січня проходила процедуру ЕКЗ, а 4 жовтня в нас народився синочок. Ми дуже вдячні вашому колективу за професійність, чуйність, а саме головне - за те, що допомогли нам стати батьками. Бажаю щоб побільше сімей залишало тут відгуки про своє щастя! Щиро вдячні, успіхів у вашій непростій роботі!

Наталья   11 листопад 2017 о 23:35

Уважаемая, Тамара Анатольевна, вот уже почти десять месяцев мы с мужем самые счастливые и наверное «очумевшие» от радости родители. Как по мне, так я до сих пор не верю в наше счастье, вернее у нас их два !!!!! Анечка и Санечка. Как вы терпеливо и мудро, по-женски отнеслись к нашей ситуации, а ведь мы не молодая пара. После всех наших неудач, а до встречи с вами у нас был ого какой печальный опыт ( 4 негативных ЭКО и внематочная), если честно, было проще уже ни во что не верить и ничего уже не хотеть в этой жизни …. Для меня в этот момент было самое важно понять реальную ситуацию, смогу ли я вообще самостоятельно выносить беременность... Своим человеческим и женским теплом вы дали нам маленькую надежду и не позволили сдаться …. все получилось ( и не важно, что со второго раза ) важно, что мы верили и вы верили. Вы сделали для нас то, что невозможно оценить словами, деньгами, благодарностями…. Хочу чтобы вы знали, что есть на свете уже 4 счастливых человека и каждый вечер перед сном я перекрещиваю мои сонные теплые комочки и благодарю Бога и Вас, что вы есть в нашей жизни. К вам обращаются разные люди и большая часть их конечно со своими бедами и неудачами. Я уверенна вам хватит сил, терпения и тепла для всех! Вы сильная и мудрая женщина, ваша работа - это ваша жизнь. Вы воспитали потрясающую дочь Викторию. Здоровья вам и долгих лет жизни.

Леонтіна   02 вересень 2017 о 00:28

Добрий день. Давно хочу вам написати, але завжди не вистачає часу... сьогодні вирішила напишу і все... вже пів року пройшло ,як народила свого синочка, будучи на обліку в @medical_centre... і хочу подякувати вашому великому і чудовому колективу за свій професіоналізм і за своє відношення до пацієнтів. Протягом всієї вагітності я відчувала себе в надійних руках. Хочу окремо подякувати Вікторії Олександрівні за її доброту і терплячість, Тетяні Федірівні -дуже хороший лікар, Олені Миколаївні за те що завжди зустрічала з усмішкою, і звичайно дуже вдячна Тамарі Анатоліївні вона професіонал своєї справи, і окремо дякую їй за те що направила мене народжувати до Івана Васильовича Маника він дуже крутий лікар, народила за 1 годину свого хлопчика 3300 г 54 см (хоч сама до вагітності важила 43 кг) Дякую всім вам, ви найкращі

Анна   30 серпень 2017 о 23:56

Доброго вечора) Все ж таки ми народились 10, до 28 не дотерпіли

Таня   25 серпень 2017 о 14:54

Вже не раз звертались у клініку.Завжди уважний,привітний персонал.Сьогодні робили мамі дуплексне сканування судин шиї.Дякуємо лікарю Чичул Ніні Сергіївні за професіоналізм та добре відношення до пацієнтів.

АННА   16 серпень 2017 о 13:33

Доброго вечора) Все ж таки ми народились 10, до 28 не дотерпіли
12345наступна ›остання »
Ми в соціальних мережах:


Наш колектив:
Показати весь колектив
Фотогалерея:
РОЗСИЛКА:

Підпишіться та отримуйте першими інформацію про наші новини, акції, спеціальні пропозиції та поради

ПІДПИСАТИСЯ
Графік роботи:
пн|вт|ср|чт|пт|сб|нд
пн: 9 00 - 18 00
вт: 9 00 - 18 00
ср: 9 00 - 18 00
чт: 9 00 - 18 00
пт: 9 00 - 18 00
сб: вихідний
нд: вихідний
Новини клініки:
Дивитися всі новини
25 квітня 2018

Навчання з пожежної безпеки

25.04.2018 в Медичному центрі проходило навчання з ліквідації умовної пожежі в приміщені. Детальніше
25 квітня 2018

Зустріч ембріологів України

20-21.04.2018 в Києві відбулося 10-е Ювілейне засідання Української Спілки Ембріологів «Сучасні допоміжні репродуктивні технології: якість, ефективність і безпека». Детальніше
23 квітня 2018

Конференція психологів

14-16.04.2018 в Одесі ембріолог Медичного центру Л.Т.Савчук (за сумісництвом психолог, гештальт-терапевт) відвідав VII конференцію "Клінічний підхід в гештальт-терапії". Детальніше
20 квітня 2018

І Міжнародний конгрес із репродуктивного права

20.04.2018 р. в м. Києві відбувся І Міжнародний конгрес із репродуктивного права. Детальніше
19 квітня 2018

Хірургія одного дня

Лікарі Медичного центру заради зручності пацієнтів намагаються оптимізувати лікувальний процес. Тому ми починаємо новий проект - «Хірургія одного дня». Детальніше
6 квітня 2018

Христос воскрес!

Щиро вітаємо з Воскресінням Христовим! Нехай це величне свято наповнить серця світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаємо Вам радості, здоров’я, добробуту і благополуччя. Детальніше
27 березня 2018

Вагітність не настає впродовж року - слід звернутися до лікаря!

Близькo 15% пoдружніх пар мають прoблеми з природним настанням вагітності, з яких у 46% причиною безпліддя є чoловічий фактoр. Детальніше
23 березня 2018

Допоміжний (лазерний) хетчинг

Допоміжний хетчинг - процедура нанесення штучних надсічок оболонки ембріона, які допомагають його вивільненню з зовнішньої оболонки (zona pellucida) в разі її ущільнення. чинить. Детальніше

Наша адреса:

Україна, м.Чернівці,
вул. В. Трепка (О. Боярка), 1а

Інше:

e-mail:reprod.cv@gmail.com

Контактні телефони:

тел./факс:+38 (0372) 58 55 11 тел./факс:+38 (0372) 90 92 00 моб.:+38 (066) 630 40 50 моб.:+38 (096) 404 04 05 моб.:+38 (093) 060 33 64

Copyright © 2007-2018, Медичний центр лікування безпліддя

Ліцензія МОЗ України АВ № 554346 від 30.08.2010 р.

Сайт розроблено в Студії COM.CV.UA

Розробка віртуального 3д туру - 3д.укр

карта сайта
phone
close

Зателефонувати Вам?

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом!

Для замовлення дзвінка, будь ласка, заповніть форму і натисніть кнопку Замовити дзвінок

person
phone