Question specialist
Make an appointment
+38 (0372) 58-55-11
contacts
EN
SINCE 2019
Make an
appointment
Question specialist

+38 (0372) 58-55-11 +38 (066) 63 04 050

+38 (0372) 90-92-00 +38 (096) 40 40 405

+38 (093) 06 03 364

Trepko str. (Boyarka str.) 1a, Chernivtsi        

Reviews of clinic

Share your review about the clinic!

Each of your posts helps us to improve the work of the clinic.

We appreciate your feedback and look forward for new honest reviews!

  

  

write your review

write a letter to the director

Your name

Your comment


If you want to get an answer or a comment, please indicate to choose their contact details.
They will not be published on the site.

E-mail(will not published on the website) Phone(will not published on the website)

Maximum file size of 2 MB. Available formats (bmp, gif, jpe, jpeg, jpg, png):

Add another file

Submit

Сніжана   24 march 2019 at 22:57

Майже рік тому ми з чоловіком звернулись до спеціалістів медичного центру, частково втративши надію на радість батьківства. Одразу справило враження персональний підхід. Юзько Вікторія Олександрівна огорнула нас своєю увагою і детально вивчила нашу проблему. Декілька аналізів та консультацій і проблему було виявлено. За пару місяців отримали позитивний результат. Вагань щодо ведення вагітності одразу не було і ми познайомилися з найкращим спеціалістом, лікарем-перинатологом Дорош Ларисою Іванівною. По-перше - це Професіонал! По-друге - Можна багато говорити-писати хорошого, але краще про все скаже результат: 14.03.19р., дівчинка, 3.880, 58см. назвали Софією. Щиро дякуємо Вам, Ларисо Іванівно! Також дякуємо Нацюк Ольгі Мирославівні! Дякуємо Вікторії Олександоівні! Дякуємо лікарям ультразвукової діагностики Ходан А.Г. та Чичул Н.С.! Дякуємо терапевту Богуславській Л. П. та медичній сестрі Мілецькій І.О. Дякуємо адміністрації!

Галина,м.Снятин   26 february 2019 at 23:06

Ніколи не могла б подумати,що можуть залишатись хороші спогади про медичні заклади,якщо стосується питання твого здоров'я.Пробувши деякий час у медичному центрі на лікуванні, відчула надзвичайну людяність,чуйне ставлення,максимальне старання від всього колективу. Тут працюють лікарі з великої літери,професіонали своєї справи,за що і висловлюю щиру подяку колективу клініки ( особливо лікарям Андрійцю А.В.,Юзько В.О.,Юзько Т.А.,професору Юзько О.М.,Гербут В.В.). Бажаю всім працювати у такому ж дусі,допомагати людям в одужанні! Ще раз велике Вам всім спасибі!

ЮЛІЯ   19 february 2019 at 08:22

Хочу висловити щиру подяку всьому колективу клініки (особливо Юзько О.М, Юзько В.О, Андрійцю А.В, Дорош Л.І, Нацюк О.М, Ходану А.Г, Богуславській Л.П, Савицькій О.В, Бабенчук І.О) за професіоналізм, людяність, компетентність та уважність! Не без їхньої допомоги нещодавно ми стали батьками прекрасного хлопчика:) На етапі планування звернулись у клініку, після прийому у Юзька О.М. Було вирішено робити лапароскопію. Операція пройшла чудово! Переживала, щоб не залишилось некрасивих шрамів і щоб легко відійти від наркозу. Хвилювання виявились марними: сліди непомітні, а після наркозу відійшла супер легко. І найголовніше, що після лапароскопії на 3 місяць завагітніла:) Вагітність вирішила вести також в клініці і жодного разу не пошкодувала, все було приємно, легко, комфортно! Тут все продумано до дрібниць: не треба чекати у чергах, не потрібно доплачувати за аналізи/візити/огляди, про наступний прийом нагадує смс-розсилка, перед візитом видають контейнери для аналізів, а перед виходом у декрет подарували пакуночок з корисними речима для дитинки:) Наступну свою вагітність з радістю вестиму теж тут!

Vika   16 january 2019 at 14:16

Щиро дякую терапевту Богуславській Людмилі за гарну консультацію, справжній професіонал своєї справи! Також приємно вражена привітністю персоналу. Не думала, що у Чернівцях є медичний центр такого високого рівня!

Аліса   13 january 2019 at 18:35

Хочу щиро подякувати вашому колективу за ведення нашої вагітності, а особливо Дорош Ларису Іванівну та Нацюк Ольгу Мирославівну, надзвичайно приємно було працювати, все було профейсно вчасно та з душею.

МАМА   08 january 2019 at 09:37

Доброго дня, Тамара Анатоліївна! Хочу привітати Вас із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!!! Побажати Вам та вашій родині усього найкращого!!! Також хочемо подякувати Вам за те диво, якому ви допомогли з'явитись! Це щось неймовірне, відчувати його тепло поряд та усвідомлювати те, що ти - МАМА!!! Дякуємо, та бажаємо Божого благословіння!!!

Ksiusha   17 december 2018 at 15:16

Вікторія Олександрівна дійсно найкращий лікар,з якими доводилось спілкуватись і ваша клініка це просто шанс для багатьох людей,які вже опустили руки і думають,що вже безвихідь і шансів на краще немає.ви надихаєте своім позитивом,зустріч з вами одне задоволення

Ксения   13 december 2018 at 21:07

Мой рассказ будет длинным) познакомилась я с этой клиникой благодаря мой сети инстаграмм, я была подписана на доктора Андрийца Анатолия Владимировича, давно наблюдала за его работой, замело развитием , как первоклассного доктора. Сама я из Запорожья, в августе 2018 года у меня диагностировали лейомиому, диаметром 6см. Вердикт первого врача, смотревшего меня был следующим - удаление матки! Мое состояние на тот момент передать сложно, ведь я собираюсь рожать, я молодая!!! Обратилась к другому врачу , его вердикт только ляпаротомия, исключительно, никто тебе не вытащит таких размеров миому ляпароскопически, а если и пообещают удалить , всеравно скорее всего проснёшься, а тебя такипорежут! Долго я решалась к нему на операцию, пол года готовилась , но дважды срывалось , отводил господь! И вот я таки решилась приехать за тридевять земель в клинику профессора Юзько, и это было самое правильное решение! Меня принял доктор Анатолий Владимирович Андриец, и да, это ангел в белом халате! Я добиралась сутки в Черновцы, меня трясло, было страшно, но когда я зашла в клинику, все страхи и сомнения развеялись! Меня осмотрели , отобрали недостающие анализы и назначили на след день операцию! Когда я зашла в операционную, меня ждал крутой коллектив! Доктор Андриец, офигенный анестезиолог и мед сестрички! Было немного страшно, но я знала, что я в надёжных руках крутых профессионалов! Вырубили меня быстро, в себя пришла в палате, врачи не отходили от меня, то Анатолий Владимирович, то анестезиолог! Но что самое главное, я шла удалить одну миому, а их оказалось 8! Я была шокирована-8!!! Доктор все аккуратно удалил и через пол года я могу спокойно думать о беременности! Вывод: девочки, женщины это крутая Клиника, я не купленный засланный козочек, я реальный пациент, я счастлива и сейчас , 13 декабря 2018 года, я еду домой в поезде, на легке, шрамики практически не заметны, что не мало важно для меня, я танцовщица, боли в ранках нет, а в душе счастье и огромнейшая благодарность самому замечательному доктору Анатолию Владимировичу Андрийцу, и Вашей крутой медицинской команде! Вы лучшие ! Спасибо! Теперь только к Вам!

Olga   13 december 2018 at 11:52

Доброго вечора. Побачила в сторі фото двійняток, і захотіла показати вам наших карапузиків. Ще раз дякуємо вам за це щастя!

Міла   02 november 2018 at 13:36

Вікторія Олександрівна! Ще раз щиро дякуємо за наше чудо! Завдяки Вам – ми найщасливіші. Тому Вам тисяча слів подяки від самісінької душі:)!!!
123456next ›last »
We are in social networks:
Photo Gallery:
NEWSLETTER:

Sign up and get the first information about our news, promotions, special offers and tips

SUBSCRIBE
Schedule:
mo|tu|we|th|fr|sa|su
mo: 9 00 - 18 00
tu: 9 00 - 18 00
we: 9 00 - 18 00
th: 9 00 - 18 00
fr: 9 00 - 18 00
sa: output
su: output
Clinic news:
View all news
4 april 2019

Scientific conference

04.04.2019 doctors of the medical center Yuzko Alexander and Yuzko Victoria took part in a scientific conference in Ternopil. Read more
25 march 2019

Women's Health School

22-23.03.2019 the doctor of the Medical Center Natsyuk Olga visited the Women's Health School "Reproductive Health of Youth: Hormones, Emotions, Nutrition" in Kyiv. Read more
18 february 2019

The conference “New challenges of endocrine gynecology: from puberty to menopause”

15-16.02.2019 in Kiev, obstetrician-gynecologist Yuzko Victoria took part in the conference “New challenges of endocrine gynecology: from puberty to menopause”, dedicated to endocrine gynecology. Read more
3 january 2019

DISCOUNT -10%

Discount -10% on conducting of pregnancy from beginning to birth. Акция действует с 03.01.2019 по 31.01.2019. Read more
24 december 2018

Work schedule of center on the New Year holidays

The work schedule of the center on New Year holidays from 12.24.18 to 11.01.19 will be changed: Mon-Fri from 9:00 am to 5:00 pm. 01.01.19 and 7.01.19 holidays. Read more
17 december 2018

Feel the joy of fatherhood

The work schedule of the center on New Year holidays from 12.24.18 to 11.01.19 will be changed: Mon-Fri from 9:00 am to 5:00 pm. 01.01.19 and 7.01.19 holidays. Read more
5 november 2018

Ovarian Club

01-03.11.2018 the Ovarian Club XI Meeting took place in Paris, France. Read more
5 november 2018

Mindray Resona Club

02.11.2018 the reproductionist Yuzko Victoria took part in the 3rd Mindray Resona Club Meeting in Athens (Greece). Read more

Address:

Ukraine, Chernivtsi
Trepko str. (Boiarka str.) 1a

Other:

e-mail:reprod.cv@gmail.com

Contact phone number:

tel./fax:+38 (0372) 58 55 11 tel./fax:+38 (0372) 90 92 00 mob.:+38 (066) 630 40 50 mob.:+38 (096) 404 04 05 mob.:+38 (093) 060 33 64

Copyright © 2007-2019, Medical centre treatment of infertility

License from MOZ of Ukraine AB № 554346, 30 august 2010

Developed by Studio COM.CV.UA

Development of the virtual 3d tour - 3д.укр

sitemap
phone
close

Call you?

Our specialist will contact you shortly!

To order call, please fill out the form and click Get a call

person
phone