Question specialist
Make an appointment
+38 (0372) 58-55-11
contacts
EN
SINCE 2018
Make an
appointment
Question specialist

+38 (0372) 58-55-11 +38 (066) 63 04 050

+38 (0372) 90-92-00 +38 (096) 40 40 405

+38 (093) 06 03 364

Trepko str. (Boyarka str.) 1a, Chernivtsi        

Reviews of clinic

Share your review about the clinic!

Each of your posts helps us to improve the work of the clinic.

We appreciate your feedback and look forward for new honest reviews!

  

  

write your review

write a letter to the director

Your name

Your comment


If you want to get an answer or a comment, please indicate to choose their contact details.
They will not be published on the site.

E-mail(will not published on the website) Phone(will not published on the website)

Maximum file size of 2 MB. Available formats (bmp, gif, jpe, jpeg, jpg, png):

Add another file

Submit

Людмила та Вадим   20 june 2018 at 21:34

Завдяки професійній діяльності колективу медичного центру 22.05.2018 ми стали найщасливішими батьками нашого синочка. Хочемо висловити ВЕЛИЧЕЗНУ ПОДЯКУ всьому колективу, а особливо Юзьку Олександру Михайловичу, Жебчук Аеліті Борисівні, Дорош Ларисі Іванівні за професійне лікування та ведення вагітності. За весь період перебування у Вашій клініці ми дуже задоволені чуйним відношенням колективу, якісним та сучасним лікуванням. Успіхів та нових досягнень у Вашій непростій і такій потрібній справі!!!!!!!!!!

Алексей   21 may 2018 at 14:12

Отличный сервис, душевный коллектив, быстро и качественно. Владиченко Костянтин Анатолійович, Савицька Ольга Василівна, Мотуляк Ірина Вячеславівна - прекрасные специалисты знающие свое дело. Огромное спасибо и удачи.

вдячний пацієнт   04 may 2018 at 15:20

Вітаємо Вас Аелітта Борисівна , Ви на своєму посту вдень і вночі рятуєте здоров'я, а часто, і життя людей. Саме тут добро перемагає зло, завдяки справжнім професіоналам своєї справи. Щиро вітаємо Вас з днем народження і бажаємо вам міцного здоров'я матеріального благополуччя, кохання ,поваги, розуміння і, звичайно ж, тільки успіхів у Вашій почесній праці!

Светлана   07 april 2018 at 12:31

Хочу выразить огромную благодарность коллективу Центра, а в частности профессору Александру Михайловичу, хирургу Анатолию Владимировичу, и в особенности Виктории Александровне, что помогли справится с моей проблемой. Более 8 лет я мучалась с эрозией шейки матки, которая переросла в дисплазию, и настолько было все сложно, что об интимных отношениях пришлось забыть совсем. Все эти годы я лечила эту эрозию у разных врачей, и в Киеве, в Киеве же сделали прижигание, которое совершенно не помогло, мое отчаяние уже достигла предела. С таким отчаянием я попала в Центр, здесь меня пролечили перед операцией, и после сделали операцию конизацию шейки матки. Вот уже прошло 3 месяца, все уже зажило, и я до сих пор не могу поверить, что я избавилась от этой проблемы!!! после 8 лет мучений! столько врачей, столько лет и столько денег на лечение, пока не попала сюда. Поэтому хочу выразить просто огромнейшую благодарность Центру за их профессионализм, их человечность, и что каждую проблему они воспринимают как свою. И меня поразило отношение, искренние желание помочь, поддержку, такого я нигде не встречала! Пусть Бог благословит каждого сотрудника Центра и даст им сил, вдохновения лечить и помогать и дальше всем девушкам и семьям!

Леонтіна   26 february 2018 at 10:51

Сьогодні святкує свій перший день народження Максимчик. Доречі, це перший хлопчик, який народився у вас на обліку. Ніколи не перестану вам дякувати за професіоналізм і терпіння)))

Катерина   27 january 2018 at 10:04

Подяка лікарям за допомогу та розуміння

Святослав   16 january 2018 at 13:42

Доброго дня! Я раніше писав свій відгук ( лютий 2017 р.), отримав не дуже втішну відповідь від адміністрації. Останню новину щодо мого лікування, гадаю, варто написати. Так ось, я насправді консультувався у багатьох лікарів, але майже всі вони розводили руками. Потрапив на прийом до гарного ендокринолога, і ми почали здавати аналізи та шукати причину. Всі мої гормони в нормі. Розгорнутий аналіз крові теж. Робив МРТ, рентген,пухлин ніяких немає. УЗД сечостатевої системи підтвердив раніше поставлені діагнози. Але коли здав сік простати і мазок на торч-інфекції, аналіз показав наявність уреаплазми (до речі, такий же самий аналіз в Мавексі показав, що ніяких інфекцій немає). Уролог мене переконував, що уреаплазма не може бути причиною повної відсутності сперматозоїдів. Але я пролікувався від цієї інфекції (всього-навсього 6 таблеток). Вирішив здати ще раз спермограму, аби подивитись на зміни. Результат приголомшив навіть мене. З'явилися сперматозоїди, кількість - 184 млн. Я сам через інтернет розрахував період овуляції у дружини, і зараз вона вагітна природнім шляхом. І хочу сказати тим, хто зараз так само бігає по лікарях. Може, у вас не така і важка проблема, як вам говорять лікарі.Вивчайте проблему самі, здавайте аналізи, консультуйтесь у різних лікарів і удача вам обов'язково усміхнеться. Щасти вам!

Леся   18 november 2017 at 15:48

Доброго дня! 26 січня проходила процедуру ЕКЗ, а 4 жовтня в нас народився синочок. Ми дуже вдячні вашому колективу за професійність, чуйність, а саме головне - за те, що допомогли нам стати батьками. Бажаю щоб побільше сімей залишало тут відгуки про своє щастя! Щиро вдячні, успіхів у вашій непростій роботі!

Наталья   11 november 2017 at 23:35

Уважаемая, Тамара Анатольевна, вот уже почти десять месяцев мы с мужем самые счастливые и наверное «очумевшие» от радости родители. Как по мне, так я до сих пор не верю в наше счастье, вернее у нас их два !!!!! Анечка и Санечка. Как вы терпеливо и мудро, по-женски отнеслись к нашей ситуации, а ведь мы не молодая пара. После всех наших неудач, а до встречи с вами у нас был ого какой печальный опыт ( 4 негативных ЭКО и внематочная), если честно, было проще уже ни во что не верить и ничего уже не хотеть в этой жизни …. Для меня в этот момент было самое важно понять реальную ситуацию, смогу ли я вообще самостоятельно выносить беременность... Своим человеческим и женским теплом вы дали нам маленькую надежду и не позволили сдаться …. все получилось ( и не важно, что со второго раза ) важно, что мы верили и вы верили. Вы сделали для нас то, что невозможно оценить словами, деньгами, благодарностями…. Хочу чтобы вы знали, что есть на свете уже 4 счастливых человека и каждый вечер перед сном я перекрещиваю мои сонные теплые комочки и благодарю Бога и Вас, что вы есть в нашей жизни. К вам обращаются разные люди и большая часть их конечно со своими бедами и неудачами. Я уверенна вам хватит сил, терпения и тепла для всех! Вы сильная и мудрая женщина, ваша работа - это ваша жизнь. Вы воспитали потрясающую дочь Викторию. Здоровья вам и долгих лет жизни.

Леонтіна   02 september 2017 at 00:28

Добрий день. Давно хочу вам написати, але завжди не вистачає часу... сьогодні вирішила напишу і все... вже пів року пройшло ,як народила свого синочка, будучи на обліку в @medical_centre... і хочу подякувати вашому великому і чудовому колективу за свій професіоналізм і за своє відношення до пацієнтів. Протягом всієї вагітності я відчувала себе в надійних руках. Хочу окремо подякувати Вікторії Олександрівні за її доброту і терплячість, Тетяні Федірівні -дуже хороший лікар, Олені Миколаївні за те що завжди зустрічала з усмішкою, і звичайно дуже вдячна Тамарі Анатоліївні вона професіонал своєї справи, і окремо дякую їй за те що направила мене народжувати до Івана Васильовича Маника він дуже крутий лікар, народила за 1 годину свого хлопчика 3300 г 54 см (хоч сама до вагітності важила 43 кг) Дякую всім вам, ви найкращі
12345next ›last »
We are in social networks:
Photo Gallery:
NEWSLETTER:

Sign up and get the first information about our news, promotions, special offers and tips

SUBSCRIBE
Schedule:
mo|tu|we|th|fr|sa|su
mo: 9 00 - 18 00
tu: 9 00 - 18 00
we: 9 00 - 18 00
th: 9 00 - 18 00
fr: 9 00 - 18 00
sa: output
su: output
Clinic news:
View all news
27 august 2018

The ultrasound workshop

23-24.06.2018 the theoretical training course by professor Safonova Inessa "Fetal Echography: Echograms and Perinatal Implications" was held in Lviv. Read more
12 june 2018

Internship in France

Obstetricians-gynecologists of the Medical Center Vіktoria Yuzko and Anatoly Andriets in June 2018 undergo an internship in France. Direction of work: gynecology, operative gynecology, reproductive medicine. Read more
30 may 2018

International symposium of Ukrainian association of reproductive medecine

The International symposium of Ukrainian association of reproductive medecine took place in Dnipro city, Ukraine on May 27 - 29, 2018 Read more
30 april 2018

Opening maternity leave

Opening maternity leave. Holiday for everyone! Read more
25 april 2018

Training on fire safety

25.04.2018 the employees of the Medical Center have worked out actions to extinguish a conditional fire with the help of fire extinguishers. Read more
25 april 2018

Meeting of embryologists of Ukraine

20-21.04.2018 the geneticist of the Medical Center Irina Chemiorkina took part in the 10th Anniversary Meeting of the Ukrainian Union of Embryologists in Kiev Read more
23 april 2018

Conference of Psychologists

14-16.04.2018 the embryologist of the Medical Centre Lyubomir Savchuk took part in the VII conference "Clinical Approach in Gestalt Therapy" in Odessa. Read more
20 april 2018

The 1st International Congress on Reproductive Law

20.04.2018 the 1st International Congress on Reproductive Law took place in Kiev. Read more

Address:

Ukraine, Chernivtsi
Trepko str. (Boiarka str.) 1a

Other:

e-mail:reprod.cv@gmail.com

Contact phone number:

tel./fax:+38 (0372) 58 55 11 tel./fax:+38 (0372) 90 92 00 mob.:+38 (066) 630 40 50 mob.:+38 (096) 404 04 05 mob.:+38 (093) 060 33 64

Copyright © 2007-2018, Medical centre treatment of infertility

License from MOZ of Ukraine AB № 554346, 30 august 2010

Developed by Studio COM.CV.UA

Development of the virtual 3d tour - 3д.укр

sitemap
phone
close

Call you?

Our specialist will contact you shortly!

To order call, please fill out the form and click Get a call

person
phone