Question specialist
Make an appointment
+38 (0372) 58-55-11
contacts
EN
SINCE 2019
Make an
appointment
Question specialist

+38 (0372) 58-55-11 +38 (066) 63 04 050

+38 (0372) 90-92-00 +38 (096) 40 40 405

+38 (093) 06 03 364

Trepko str. (Boyarka str.) 1a, Chernivtsi        

Reviews of clinic

Share your review about the clinic!

Each of your posts helps us to improve the work of the clinic.

We appreciate your feedback and look forward for new honest reviews!

  

  

write your review

write a letter to the director

Your name

Your comment


If you want to get an answer or a comment, please indicate to choose their contact details.
They will not be published on the site.

E-mail(will not published on the website) Phone(will not published on the website)

Maximum file size of 2 MB. Available formats (bmp, gif, jpe, jpeg, jpg, png):

Add another file

Submit

Vika   16 january 2019 at 14:16

Щиро дякую терапевту Богуславській Людмилі за гарну консультацію, справжній професіонал своєї справи! Також приємно вражена привітністю персоналу. Не думала, що у Чернівцях є медичний центр такого високого рівня!

Аліса   13 january 2019 at 18:35

Хочу щиро подякувати вашому колективу за ведення нашої вагітності, а особливо Дорош Ларису Іванівну та Нацюк Ольгу Мирославівну, надзвичайно приємно було працювати, все було профейсно вчасно та з душею.

МАМА   08 january 2019 at 09:37

Доброго дня, Тамара Анатоліївна! Хочу привітати Вас із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!!! Побажати Вам та вашій родині усього найкращого!!! Також хочемо подякувати Вам за те диво, якому ви допомогли з'явитись! Це щось неймовірне, відчувати його тепло поряд та усвідомлювати те, що ти - МАМА!!! Дякуємо, та бажаємо Божого благословіння!!!

Ksiusha   17 december 2018 at 15:16

Вікторія Олександрівна дійсно найкращий лікар,з якими доводилось спілкуватись і ваша клініка це просто шанс для багатьох людей,які вже опустили руки і думають,що вже безвихідь і шансів на краще немає.ви надихаєте своім позитивом,зустріч з вами одне задоволення

Ксения   13 december 2018 at 21:07

Мой рассказ будет длинным) познакомилась я с этой клиникой благодаря мой сети инстаграмм, я была подписана на доктора Андрийца Анатолия Владимировича, давно наблюдала за его работой, замело развитием , как первоклассного доктора. Сама я из Запорожья, в августе 2018 года у меня диагностировали лейомиому, диаметром 6см. Вердикт первого врача, смотревшего меня был следующим - удаление матки! Мое состояние на тот момент передать сложно, ведь я собираюсь рожать, я молодая!!! Обратилась к другому врачу , его вердикт только ляпаротомия, исключительно, никто тебе не вытащит таких размеров миому ляпароскопически, а если и пообещают удалить , всеравно скорее всего проснёшься, а тебя такипорежут! Долго я решалась к нему на операцию, пол года готовилась , но дважды срывалось , отводил господь! И вот я таки решилась приехать за тридевять земель в клинику профессора Юзько, и это было самое правильное решение! Меня принял доктор Анатолий Владимирович Андриец, и да, это ангел в белом халате! Я добиралась сутки в Черновцы, меня трясло, было страшно, но когда я зашла в клинику, все страхи и сомнения развеялись! Меня осмотрели , отобрали недостающие анализы и назначили на след день операцию! Когда я зашла в операционную, меня ждал крутой коллектив! Доктор Андриец, офигенный анестезиолог и мед сестрички! Было немного страшно, но я знала, что я в надёжных руках крутых профессионалов! Вырубили меня быстро, в себя пришла в палате, врачи не отходили от меня, то Анатолий Владимирович, то анестезиолог! Но что самое главное, я шла удалить одну миому, а их оказалось 8! Я была шокирована-8!!! Доктор все аккуратно удалил и через пол года я могу спокойно думать о беременности! Вывод: девочки, женщины это крутая Клиника, я не купленный засланный козочек, я реальный пациент, я счастлива и сейчас , 13 декабря 2018 года, я еду домой в поезде, на легке, шрамики практически не заметны, что не мало важно для меня, я танцовщица, боли в ранках нет, а в душе счастье и огромнейшая благодарность самому замечательному доктору Анатолию Владимировичу Андрийцу, и Вашей крутой медицинской команде! Вы лучшие ! Спасибо! Теперь только к Вам!

Olga   13 december 2018 at 11:52

Доброго вечора. Побачила в сторі фото двійняток, і захотіла показати вам наших карапузиків. Ще раз дякуємо вам за це щастя!

Міла   02 november 2018 at 13:36

Вікторія Олександрівна! Ще раз щиро дякуємо за наше чудо! Завдяки Вам – ми найщасливіші. Тому Вам тисяча слів подяки від самісінької душі:)!!!

Tanusia   29 october 2018 at 11:43

Тамара Анатоліївна велике ДЯКУЄМО за наших донечок, нам сьогодні вже півтора місяці!

Счастливая мама   20 september 2018 at 12:26

Нам сегодня 4 месяца))))), а еще ровно год назад был эмбриотрансфер! Тамара Анатолиевна, спасибо вам что воплотили мою самую заветную мечту! Спасибо Вам большое за такое счастье!! Дай Бог, мы к Вам приедем, чутка только подрастем))

Валентина і Ісам.   25 july 2018 at 22:53

Безмежно вдячні за працю та турботу, уважність та щиру допомогу.Ми від всієї моєї сім'ї , хотіли Вам подякувати, а особливо вдячні, прекрасним лікарям Юзько Вікторії Олександрівні і Юзько Тамарі Анатоліївні і ембріологам і всьому прекрасному колективу,за прекрасну Вашу роботу і нашу мрію, що вдалось мені завагітніти, через штучне запліднення ``ін вітро``, це дуже значить для нас я 13 років не могла завагітніти, все і всюди пробували і все марно.Нам ще порекомендували звернутися до Вас, спробувати в центрі Юзько медікал центр в Чернівцях.Від щирого серця гарно Вам дякуємо,за доброту і Вашу турботлевість.Ми вдячні, що Ви є такі сильні і надійні висококваліфіковані,відповідальні. До таких лікарів дійсно хочеться звертатись при любій хворобі,тому що є впевненість у якісному та швидкому вирішенні проблеми.Ви дійсно професіонали, дякуємо Вам, за шанс і доброту, що Ви переживали за мене і вірили в мене.Ми дуже раді і задоволені Вами, що Ви є, Дякуємо Дякуємо Дякуємо! Хай Вас Бог оберігає! З вдячністю і повагою Валентина І Ісам і вся наша родина.
123456next ›last »
We are in social networks:
Photo Gallery:
NEWSLETTER:

Sign up and get the first information about our news, promotions, special offers and tips

SUBSCRIBE
Schedule:
mo|tu|we|th|fr|sa|su
mo: 9 00 - 18 00
tu: 9 00 - 18 00
we: 9 00 - 18 00
th: 9 00 - 18 00
fr: 9 00 - 18 00
sa: output
su: output
Clinic news:
View all news
3 january 2019

DISCOUNT -10%

Discount -10% on conducting of pregnancy from beginning to birth. Акция действует с 03.01.2019 по 31.01.2019. Read more
24 december 2018

Work schedule of center on the New Year holidays

The work schedule of the center on New Year holidays from 12.24.18 to 11.01.19 will be changed: Mon-Fri from 9:00 am to 5:00 pm. 01.01.19 and 7.01.19 holidays. Read more
17 december 2018

Feel the joy of fatherhood

The work schedule of the center on New Year holidays from 12.24.18 to 11.01.19 will be changed: Mon-Fri from 9:00 am to 5:00 pm. 01.01.19 and 7.01.19 holidays. Read more
5 november 2018

Ovarian Club

01-03.11.2018 the Ovarian Club XI Meeting took place in Paris, France. Read more
5 november 2018

Mindray Resona Club

02.11.2018 the reproductionist Yuzko Victoria took part in the 3rd Mindray Resona Club Meeting in Athens (Greece). Read more
29 october 2018

The I International Congress “In Focus: Oocyte”

27-28.10.2018 The I International Congress “In Focus: Oocyte” was held in Kiev. Read more
10 september 2018

School of gynecology with Revaz Bochorishvili

06-07.09.2018 obstetrician-gynecologist Anatoly Andriets increased his professional skills at the School of Gynecology with Revaz Bochorishvili. Read more

Address:

Ukraine, Chernivtsi
Trepko str. (Boiarka str.) 1a

Other:

e-mail:reprod.cv@gmail.com

Contact phone number:

tel./fax:+38 (0372) 58 55 11 tel./fax:+38 (0372) 90 92 00 mob.:+38 (066) 630 40 50 mob.:+38 (096) 404 04 05 mob.:+38 (093) 060 33 64

Copyright © 2007-2019, Medical centre treatment of infertility

License from MOZ of Ukraine AB № 554346, 30 august 2010

Developed by Studio COM.CV.UA

Development of the virtual 3d tour - 3д.укр

sitemap
phone
close

Call you?

Our specialist will contact you shortly!

To order call, please fill out the form and click Get a call

person
phone