Question specialist
Make an appointment
+38 (0372) 58-55-11
contacts
EN
SINCE 2018
Make an
appointment
Question specialist

+38 (0372) 58-55-11 +38 (066) 63 04 050

+38 (0372) 90-92-00 +38 (096) 40 40 405

+38 (093) 06 03 364

Trepko str. (Boyarka str.) 1a, Chernivtsi        

Reviews of clinic

Share your review about the clinic!

Each of your posts helps us to improve the work of the clinic.

We appreciate your feedback and look forward for new honest reviews!

  

  

write your review

write a letter to the director

Your name

Your comment


If you want to get an answer or a comment, please indicate to choose their contact details.
They will not be published on the site.

E-mail(will not published on the website) Phone(will not published on the website)

Maximum file size of 2 MB. Available formats (bmp, gif, jpe, jpeg, jpg, png):

Add another file

Submit

Счастливая мама   20 september 2018 at 12:26

Нам сегодня 4 месяца))))), а еще ровно год назад был эмбриотрансфер! Тамара Анатолиевна, спасибо вам что воплотили мою самую заветную мечту! Спасибо Вам большое за такое счастье!! Дай Бог, мы к Вам приедем, чутка только подрастем))

Валентина і Ісам.   25 july 2018 at 22:53

Безмежно вдячні за працю та турботу, уважність та щиру допомогу.Ми від всієї моєї сім'ї , хотіли Вам подякувати, а особливо вдячні, прекрасним лікарям Юзько Вікторії Олександрівні і Юзько Тамарі Анатоліївні і ембріологам і всьому прекрасному колективу,за прекрасну Вашу роботу і нашу мрію, що вдалось мені завагітніти, через штучне запліднення ``ін вітро``, це дуже значить для нас я 13 років не могла завагітніти, все і всюди пробували і все марно.Нам ще порекомендували звернутися до Вас, спробувати в центрі Юзько медікал центр в Чернівцях.Від щирого серця гарно Вам дякуємо,за доброту і Вашу турботлевість.Ми вдячні, що Ви є такі сильні і надійні висококваліфіковані,відповідальні. До таких лікарів дійсно хочеться звертатись при любій хворобі,тому що є впевненість у якісному та швидкому вирішенні проблеми.Ви дійсно професіонали, дякуємо Вам, за шанс і доброту, що Ви переживали за мене і вірили в мене.Ми дуже раді і задоволені Вами, що Ви є, Дякуємо Дякуємо Дякуємо! Хай Вас Бог оберігає! З вдячністю і повагою Валентина І Ісам і вся наша родина.

Світлана   05 july 2018 at 14:39

Вже другий рік я є пацієнткою вашої клініки. Дуже задоволена якістю обслуговування та ставленням лікарів. Тут працюють висококваліфіковані фахівці, професіонали своєї справи, які завжди прийдуть на допомогу, за кожного пацієнта переживають, вкладають душу в свою справу, це відчувається. Також хочу відмітити постійний розвиток, удосконалення професійних навичок персоналу клініки. Прекрасно, що в Чернівцях є такий сучасний центр, де застосовують новітні здобутки в гінекології та репродуктивних технологіях. Дякую вам за все! Особлива вдячність Тамарі Анатоліївні, Вікторії Олександрівні, Любомиру Трохимовичу, Ірині Василівні, Ірині Олександрівні, Андрію Георгійовичу, Аеліті Борисівні. Здоров'я вам та всім вашим пацієнтам!

Людмила та Вадим   20 june 2018 at 21:34

Завдяки професійній діяльності колективу медичного центру 22.05.2018 ми стали найщасливішими батьками нашого синочка. Хочемо висловити ВЕЛИЧЕЗНУ ПОДЯКУ всьому колективу, а особливо Юзьку Олександру Михайловичу, Жебчук Аеліті Борисівні, Дорош Ларисі Іванівні за професійне лікування та ведення вагітності. За весь період перебування у Вашій клініці ми дуже задоволені чуйним відношенням колективу, якісним та сучасним лікуванням. Успіхів та нових досягнень у Вашій непростій і такій потрібній справі!!!!!!!!!!

Алексей   21 may 2018 at 14:12

Отличный сервис, душевный коллектив, быстро и качественно. Владиченко Костянтин Анатолійович, Савицька Ольга Василівна, Мотуляк Ірина Вячеславівна - прекрасные специалисты знающие свое дело. Огромное спасибо и удачи.

вдячний пацієнт   04 may 2018 at 15:20

Вітаємо Вас Аелітта Борисівна , Ви на своєму посту вдень і вночі рятуєте здоров'я, а часто, і життя людей. Саме тут добро перемагає зло, завдяки справжнім професіоналам своєї справи. Щиро вітаємо Вас з днем народження і бажаємо вам міцного здоров'я матеріального благополуччя, кохання ,поваги, розуміння і, звичайно ж, тільки успіхів у Вашій почесній праці!

Светлана   07 april 2018 at 12:31

Хочу выразить огромную благодарность коллективу Центра, а в частности профессору Александру Михайловичу, хирургу Анатолию Владимировичу, и в особенности Виктории Александровне, что помогли справится с моей проблемой. Более 8 лет я мучалась с эрозией шейки матки, которая переросла в дисплазию, и настолько было все сложно, что об интимных отношениях пришлось забыть совсем. Все эти годы я лечила эту эрозию у разных врачей, и в Киеве, в Киеве же сделали прижигание, которое совершенно не помогло, мое отчаяние уже достигла предела. С таким отчаянием я попала в Центр, здесь меня пролечили перед операцией, и после сделали операцию конизацию шейки матки. Вот уже прошло 3 месяца, все уже зажило, и я до сих пор не могу поверить, что я избавилась от этой проблемы!!! после 8 лет мучений! столько врачей, столько лет и столько денег на лечение, пока не попала сюда. Поэтому хочу выразить просто огромнейшую благодарность Центру за их профессионализм, их человечность, и что каждую проблему они воспринимают как свою. И меня поразило отношение, искренние желание помочь, поддержку, такого я нигде не встречала! Пусть Бог благословит каждого сотрудника Центра и даст им сил, вдохновения лечить и помогать и дальше всем девушкам и семьям!

Леонтіна   26 february 2018 at 10:51

Сьогодні святкує свій перший день народження Максимчик. Доречі, це перший хлопчик, який народився у вас на обліку. Ніколи не перестану вам дякувати за професіоналізм і терпіння)))

Катерина   27 january 2018 at 10:04

Подяка лікарям за допомогу та розуміння

Святослав   16 january 2018 at 13:42

Доброго дня! Я раніше писав свій відгук ( лютий 2017 р.), отримав не дуже втішну відповідь від адміністрації. Останню новину щодо мого лікування, гадаю, варто написати. Так ось, я насправді консультувався у багатьох лікарів, але майже всі вони розводили руками. Потрапив на прийом до гарного ендокринолога, і ми почали здавати аналізи та шукати причину. Всі мої гормони в нормі. Розгорнутий аналіз крові теж. Робив МРТ, рентген,пухлин ніяких немає. УЗД сечостатевої системи підтвердив раніше поставлені діагнози. Але коли здав сік простати і мазок на торч-інфекції, аналіз показав наявність уреаплазми (до речі, такий же самий аналіз в Мавексі показав, що ніяких інфекцій немає). Уролог мене переконував, що уреаплазма не може бути причиною повної відсутності сперматозоїдів. Але я пролікувався від цієї інфекції (всього-навсього 6 таблеток). Вирішив здати ще раз спермограму, аби подивитись на зміни. Результат приголомшив навіть мене. З'явилися сперматозоїди, кількість - 184 млн. Я сам через інтернет розрахував період овуляції у дружини, і зараз вона вагітна природнім шляхом. І хочу сказати тим, хто зараз так само бігає по лікарях. Може, у вас не така і важка проблема, як вам говорять лікарі.Вивчайте проблему самі, здавайте аналізи, консультуйтесь у різних лікарів і удача вам обов'язково усміхнеться. Щасти вам!
12345next ›last »
We are in social networks:
Photo Gallery:
NEWSLETTER:

Sign up and get the first information about our news, promotions, special offers and tips

SUBSCRIBE
Schedule:
mo|tu|we|th|fr|sa|su
mo: 9 00 - 18 00
tu: 9 00 - 18 00
we: 9 00 - 18 00
th: 9 00 - 18 00
fr: 9 00 - 18 00
sa: output
su: output
Clinic news:
View all news
10 september 2018

School of gynecology with Revaz Bochorishvili

06-07.09.2018 obstetrician-gynecologist Anatoly Andriets increased his professional skills at the School of Gynecology with Revaz Bochorishvili. Read more
14 july 2018

ESHRE 2018 Annual Meeting

01-04.07.2018 in Barcelona, Spain, the annual meeting of ESHRE (European Society of Reproductive Medicine and Embryology) was held. Read more
27 august 2018

The ultrasound workshop

23-24.06.2018 the theoretical training course by professor Safonova Inessa "Fetal Echography: Echograms and Perinatal Implications" was held in Lviv. Read more
12 june 2018

Internship in France

Obstetricians-gynecologists of the Medical Center Vіktoria Yuzko and Anatoly Andriets in June 2018 undergo an internship in France. Direction of work: gynecology, operative gynecology, reproductive medicine. Read more
30 may 2018

International symposium of Ukrainian association of reproductive medecine

The International symposium of Ukrainian association of reproductive medecine took place in Dnipro city, Ukraine on May 27 - 29, 2018 Read more
30 april 2018

Opening maternity leave

Opening maternity leave. Holiday for everyone! Read more
25 april 2018

Training on fire safety

25.04.2018 the employees of the Medical Center have worked out actions to extinguish a conditional fire with the help of fire extinguishers. Read more
25 april 2018

Meeting of embryologists of Ukraine

20-21.04.2018 the geneticist of the Medical Center Irina Chemiorkina took part in the 10th Anniversary Meeting of the Ukrainian Union of Embryologists in Kiev Read more

Address:

Ukraine, Chernivtsi
Trepko str. (Boiarka str.) 1a

Other:

e-mail:reprod.cv@gmail.com

Contact phone number:

tel./fax:+38 (0372) 58 55 11 tel./fax:+38 (0372) 90 92 00 mob.:+38 (066) 630 40 50 mob.:+38 (096) 404 04 05 mob.:+38 (093) 060 33 64

Copyright © 2007-2018, Medical centre treatment of infertility

License from MOZ of Ukraine AB № 554346, 30 august 2010

Developed by Studio COM.CV.UA

Development of the virtual 3d tour - 3д.укр

sitemap
phone
close

Call you?

Our specialist will contact you shortly!

To order call, please fill out the form and click Get a call

person
phone