Question specialist
Make an appointment
+38 (0372) 58-55-11
contacts
EN
SINCE 2018
Make an
appointment
Question specialist

+38 (0372) 58-55-11 +38 (066) 63 04 050

+38 (0372) 90-92-00 +38 (096) 40 40 405

+38 (093) 06 03 364

Trepko str. (Boyarka str.) 1a, Chernivtsi        

Reviews of clinic

Share your review about the clinic!

Each of your posts helps us to improve the work of the clinic.

We appreciate your feedback and look forward for new honest reviews!

  

  

write your review

write a letter to the director

Your name

Your comment


If you want to get an answer or a comment, please indicate to choose their contact details.
They will not be published on the site.

E-mail(will not published on the website) Phone(will not published on the website)

Maximum file size of 2 MB. Available formats (bmp, gif, jpe, jpeg, jpg, png):

Add another file

Submit

Святослав   16 january 2018 at 13:42

Доброго дня! Я раніше писав свій відгук ( лютий 2017 р.), отримав не дуже втішну відповідь від адміністрації. Останню новину щодо мого лікування, гадаю, варто написати. Так ось, я насправді консультувався у багатьох лікарів, але майже всі вони розводили руками. Потрапив на прийом до гарного ендокринолога, і ми почали здавати аналізи та шукати причину. Всі мої гормони в нормі. Розгорнутий аналіз крові теж. Робив МРТ, рентген,пухлин ніяких немає. УЗД сечостатевої системи підтвердив раніше поставлені діагнози. Але коли здав сік простати і мазок на торч-інфекції, аналіз показав наявність уреаплазми (до речі, такий же самий аналіз в Мавексі показав, що ніяких інфекцій немає). Уролог мене переконував, що уреаплазма не може бути причиною повної відсутності сперматозоїдів. Але я пролікувався від цієї інфекції (всього-навсього 6 таблеток). Вирішив здати ще раз спермограму, аби подивитись на зміни. Результат приголомшив навіть мене. З'явилися сперматозоїди, кількість - 184 млн. Я сам через інтернет розрахував період овуляції у дружини, і зараз вона вагітна природнім шляхом. І хочу сказати тим, хто зараз так само бігає по лікарях. Може, у вас не така і важка проблема, як вам говорять лікарі.Вивчайте проблему самі, здавайте аналізи, консультуйтесь у різних лікарів і удача вам обов'язково усміхнеться. Щасти вам!

Леся   18 november 2017 at 15:48

Доброго дня! 26 січня проходила процедуру ЕКЗ, а 4 жовтня в нас народився синочок. Ми дуже вдячні вашому колективу за професійність, чуйність, а саме головне - за те, що допомогли нам стати батьками. Бажаю щоб побільше сімей залишало тут відгуки про своє щастя! Щиро вдячні, успіхів у вашій непростій роботі!

Наталья   11 november 2017 at 23:35

Уважаемая, Тамара Анатольевна, вот уже почти десять месяцев мы с мужем самые счастливые и наверное «очумевшие» от радости родители. Как по мне, так я до сих пор не верю в наше счастье, вернее у нас их два !!!!! Анечка и Санечка. Как вы терпеливо и мудро, по-женски отнеслись к нашей ситуации, а ведь мы не молодая пара. После всех наших неудач, а до встречи с вами у нас был ого какой печальный опыт ( 4 негативных ЭКО и внематочная), если честно, было проще уже ни во что не верить и ничего уже не хотеть в этой жизни …. Для меня в этот момент было самое важно понять реальную ситуацию, смогу ли я вообще самостоятельно выносить беременность... Своим человеческим и женским теплом вы дали нам маленькую надежду и не позволили сдаться …. все получилось ( и не важно, что со второго раза ) важно, что мы верили и вы верили. Вы сделали для нас то, что невозможно оценить словами, деньгами, благодарностями…. Хочу чтобы вы знали, что есть на свете уже 4 счастливых человека и каждый вечер перед сном я перекрещиваю мои сонные теплые комочки и благодарю Бога и Вас, что вы есть в нашей жизни. К вам обращаются разные люди и большая часть их конечно со своими бедами и неудачами. Я уверенна вам хватит сил, терпения и тепла для всех! Вы сильная и мудрая женщина, ваша работа - это ваша жизнь. Вы воспитали потрясающую дочь Викторию. Здоровья вам и долгих лет жизни.

Леонтіна   02 september 2017 at 00:28

Добрий день. Давно хочу вам написати, але завжди не вистачає часу... сьогодні вирішила напишу і все... вже пів року пройшло ,як народила свого синочка, будучи на обліку в @medical_centre... і хочу подякувати вашому великому і чудовому колективу за свій професіоналізм і за своє відношення до пацієнтів. Протягом всієї вагітності я відчувала себе в надійних руках. Хочу окремо подякувати Вікторії Олександрівні за її доброту і терплячість, Тетяні Федірівні -дуже хороший лікар, Олені Миколаївні за те що завжди зустрічала з усмішкою, і звичайно дуже вдячна Тамарі Анатоліївні вона професіонал своєї справи, і окремо дякую їй за те що направила мене народжувати до Івана Васильовича Маника він дуже крутий лікар, народила за 1 годину свого хлопчика 3300 г 54 см (хоч сама до вагітності важила 43 кг) Дякую всім вам, ви найкращі

Анна   30 august 2017 at 23:56

Доброго вечора) Все ж таки ми народились 10, до 28 не дотерпіли

Таня   25 august 2017 at 14:54

Вже не раз звертались у клініку.Завжди уважний,привітний персонал.Сьогодні робили мамі дуплексне сканування судин шиї.Дякуємо лікарю Чичул Ніні Сергіївні за професіоналізм та добре відношення до пацієнтів.

АННА   16 august 2017 at 13:33

Доброго вечора) Все ж таки ми народились 10, до 28 не дотерпіли

Наташа   29 march 2017 at 15:12

Щирі слова вдячності Вам. За вашу професійність, людяність і чуйність. Бажаємо Вам здоров’я, наснаги, достатку, доброго настрою та успіхів у цій благородній справі!

Аурика Г.   27 march 2017 at 22:05

Щиро дякую медичному центру та всьому його персоналу за своїх діточок! Дякую лікарям які вселили в мене надію на те що все можливо, та дали моживість відчути таке щастия! Особлива подяка Тамарі Анатоліївні та Аллі Борисівні за їхню допомогу! Низький вам уклін! Ваша Ауріка Г.

Анатолiй   27 march 2017 at 17:49

Вцiлому враження про заклад позитивне. Привiтний колектив. Комфортнi примiщення. Уролог Владиченко К.А. дiйсно фахiвець вищоi категорii. Порiвняно з iншими подiбними установами (ну.... без назв та фамiлiй) медичний центр "Лiкування безплiддя" перше мiсце у Чернiвцях. З повагою та вдячнiстю...
1234next ›last »
We are in social networks:
Photo Gallery:
NEWSLETTER:

Sign up and get the first information about our news, promotions, special offers and tips

SUBSCRIBE
Schedule:
mo|tu|we|th|fr|sa|su
mo: 9 00 - 17 00
tu: 9 00 - 17 00
we: 9 00 - 17 00
th: 9 00 - 17 00
fr: 9 00 - 17 00
sa: output
su: output
Clinic news:
View all news
20 december 2017

MEETINGS OF PROFESSIONALS: ultrasound in obstetrics and gynecology

15-16.12.2017 the workshop "MEETINGS OF PROFESSIONALS: ultrasound in obstetrics and gynecology" was held in Kiev. Read more
30 november 2017

Pregnancy management discount -10%

Lovely women, you have a unique opportunity to take advantage of a profitable offer from the Medical Center and get 10% discount by registering on the pregnancy management program from 01.12 to 31.12.2017. Read more
30 november 2017

Discount 25% for primary consultations

Get 25% discount from 01.12 to 31.12.2017 for primary consultations of specialists: gynecologist, reproductive specialist, urologist, mammologist. Read more
20 november 2017

Innovative technologies in obstetrics and gynecology: from science to practice

16-17.11.2017 the specialists of the Medical Centre prof. Alexander Yuzko, obstetrician-gynecologist Anatoly Andriets, obstetrician-gynecologist Victoria Yuzko and urologist Konstantin Vladychenko took part in the All-Ukrainian scientific and practical conference "Innovative technologies in obstetrics and gynecology: from science to practice". Read more
14 november 2017

Congress of Kazakhstan reproductive specialists

9-11.11.2017 IX International Congress of KARM "Modern Approaches in the Treatment of Infertility. ART: the Рresent and the Future" was held in Astana, Republic of Kazakhstan. Read more
9 october 2017

The ultrasound workshop

07-08.10.2017 the theoretical and practical training course on ultrasound angiology "Ultrasound Angiology. Diagnosis of the pathology of the vessels of the neck" was held in Lviv. Read more
2 september 2017

Рractical lecture

30.09.2017 a practical lecture "Women's Doctor" took place in Kyiv. Read more
25 september 2017

Plenum of the Association of Obstetricians and Gynecologists of Ukraine

21-22.09.2017 21-22.09.2017 Plenum of the Association of Obstetricians and Gynecologists of Ukraine and the scientific and practical conference with international participation "OBSTETRICS, GYNECOLOGY AND REPRODUCTOLOGY: EDUCATION, CLINIC, SCIENCE" were held in Odessa. Read more
6 september 2017

Congress DSG

06-09.09.2017 the Congress of the German Sepsis Society (DSG) is held in Weimar (Germany). Urologist of the Medical Centre Konstantin Vladychenko takes part in the work of the congress. Read more

Address:

Ukraine, Chernivtsi
Trepko str. (Boiarka str.) 1a

Other:

e-mail:reprod.cv@gmail.com

Contact phone number:

tel./fax:+38 (0372) 58 55 11 tel./fax:+38 (0372) 90 92 00 mob.:+38 (066) 630 40 50 mob.:+38 (096) 404 04 05 mob.:+38 (093) 060 33 64

Copyright © 2007-2018, Medical centre treatment of infertility

License from MOZ of Ukraine AB № 554346, 30 august 2010

Developed by Studio COM.CV.UA

Development of the virtual 3d tour - 3д.укр

sitemap
phone
close

Call you?

Our specialist will contact you shortly!

To order call, please fill out the form and click Get a call

person
phone