Запитання спеціалісту
Записатися на прийом
+38 (0372) 58-55-11
всі контакти
UA
НАМ 20 РОКІВ
Записатися
на прийом
Запитання спеціалісту

+38 (0372) 58-55-11 +38 (066) 63 04 050

+38 (0372) 90-92-00 +38 (096) 40 40 405

+38 (093) 06 03 364

м. Чернівці, вул. В. Трепка (О. Боярка), 1а

Відгуки про клініку

Поділіться Вашими враженнями про клініку!

Кожне з Ваших повідомлень допомагає нам поліпшити роботу клініки.

Ми вдячні Вам за зворотній зв'язок і чекаємо нових чесних відгуків!

  

  

надішліть власний відгук

напишіть листа директору

Ваше ім’я

Текст відгуку


Будь ласка, введіть Ваш контактний e-mail або телефон. Вони НЕ будуть опубліковані на сайті, а використовуватимуться лише для авторизації та підтвердження Вашого відгуку.

E-mail(не публікується на сайті) Телефон(не публікується на сайті)

Максимальний розмір файлу 2 Мб, доступні формати (bmp, gif, jpe, jpeg, jpg, png):

Додати ще один файл

Надіслати

Катерина   27 січень 2018 о 10:04

Подяка лікарям за допомогу та розуміння

Святослав   16 січень 2018 о 13:42

Доброго дня! Я раніше писав свій відгук ( лютий 2017 р.), отримав не дуже втішну відповідь від адміністрації. Останню новину щодо мого лікування, гадаю, варто написати. Так ось, я насправді консультувався у багатьох лікарів, але майже всі вони розводили руками. Потрапив на прийом до гарного ендокринолога, і ми почали здавати аналізи та шукати причину. Всі мої гормони в нормі. Розгорнутий аналіз крові теж. Робив МРТ, рентген,пухлин ніяких немає. УЗД сечостатевої системи підтвердив раніше поставлені діагнози. Але коли здав сік простати і мазок на торч-інфекції, аналіз показав наявність уреаплазми (до речі, такий же самий аналіз в Мавексі показав, що ніяких інфекцій немає). Уролог мене переконував, що уреаплазма не може бути причиною повної відсутності сперматозоїдів. Але я пролікувався від цієї інфекції (всього-навсього 6 таблеток). Вирішив здати ще раз спермограму, аби подивитись на зміни. Результат приголомшив навіть мене. З'явилися сперматозоїди, кількість - 184 млн. Я сам через інтернет розрахував період овуляції у дружини, і зараз вона вагітна природнім шляхом. І хочу сказати тим, хто зараз так само бігає по лікарях. Може, у вас не така і важка проблема, як вам говорять лікарі.Вивчайте проблему самі, здавайте аналізи, консультуйтесь у різних лікарів і удача вам обов'язково усміхнеться. Щасти вам!

Леся   18 листопад 2017 о 15:48

Доброго дня! 26 січня проходила процедуру ЕКЗ, а 4 жовтня в нас народився синочок. Ми дуже вдячні вашому колективу за професійність, чуйність, а саме головне - за те, що допомогли нам стати батьками. Бажаю щоб побільше сімей залишало тут відгуки про своє щастя! Щиро вдячні, успіхів у вашій непростій роботі!

Наталья   11 листопад 2017 о 23:35

Уважаемая, Тамара Анатольевна, вот уже почти десять месяцев мы с мужем самые счастливые и наверное «очумевшие» от радости родители. Как по мне, так я до сих пор не верю в наше счастье, вернее у нас их два !!!!! Анечка и Санечка. Как вы терпеливо и мудро, по-женски отнеслись к нашей ситуации, а ведь мы не молодая пара. После всех наших неудач, а до встречи с вами у нас был ого какой печальный опыт ( 4 негативных ЭКО и внематочная), если честно, было проще уже ни во что не верить и ничего уже не хотеть в этой жизни …. Для меня в этот момент было самое важно понять реальную ситуацию, смогу ли я вообще самостоятельно выносить беременность... Своим человеческим и женским теплом вы дали нам маленькую надежду и не позволили сдаться …. все получилось ( и не важно, что со второго раза ) важно, что мы верили и вы верили. Вы сделали для нас то, что невозможно оценить словами, деньгами, благодарностями…. Хочу чтобы вы знали, что есть на свете уже 4 счастливых человека и каждый вечер перед сном я перекрещиваю мои сонные теплые комочки и благодарю Бога и Вас, что вы есть в нашей жизни. К вам обращаются разные люди и большая часть их конечно со своими бедами и неудачами. Я уверенна вам хватит сил, терпения и тепла для всех! Вы сильная и мудрая женщина, ваша работа - это ваша жизнь. Вы воспитали потрясающую дочь Викторию. Здоровья вам и долгих лет жизни.

Леонтіна   02 вересень 2017 о 00:28

Добрий день. Давно хочу вам написати, але завжди не вистачає часу... сьогодні вирішила напишу і все... вже пів року пройшло ,як народила свого синочка, будучи на обліку в @medical_centre... і хочу подякувати вашому великому і чудовому колективу за свій професіоналізм і за своє відношення до пацієнтів. Протягом всієї вагітності я відчувала себе в надійних руках. Хочу окремо подякувати Вікторії Олександрівні за її доброту і терплячість, Тетяні Федірівні -дуже хороший лікар, Олені Миколаївні за те що завжди зустрічала з усмішкою, і звичайно дуже вдячна Тамарі Анатоліївні вона професіонал своєї справи, і окремо дякую їй за те що направила мене народжувати до Івана Васильовича Маника він дуже крутий лікар, народила за 1 годину свого хлопчика 3300 г 54 см (хоч сама до вагітності важила 43 кг) Дякую всім вам, ви найкращі

Таня   25 серпень 2017 о 14:54

Вже не раз звертались у клініку.Завжди уважний,привітний персонал.Сьогодні робили мамі дуплексне сканування судин шиї.Дякуємо лікарю Чичул Ніні Сергіївні за професіоналізм та добре відношення до пацієнтів.

АННА   16 серпень 2017 о 13:33

Доброго вечора) Все ж таки ми народились 10, до 28 не дотерпіли

Наташа   29 березень 2017 о 15:12

Щирі слова вдячності Вам. За вашу професійність, людяність і чуйність. Бажаємо Вам здоров’я, наснаги, достатку, доброго настрою та успіхів у цій благородній справі!

Аурика Г.   27 березень 2017 о 22:05

Щиро дякую медичному центру та всьому його персоналу за своїх діточок! Дякую лікарям які вселили в мене надію на те що все можливо, та дали моживість відчути таке щастия! Особлива подяка Тамарі Анатоліївні та Аллі Борисівні за їхню допомогу! Низький вам уклін! Ваша Ауріка Г.

Анатолiй   27 березень 2017 о 17:49

Вцiлому враження про заклад позитивне. Привiтний колектив. Комфортнi примiщення. Уролог Владиченко К.А. дiйсно фахiвець вищоi категорii. Порiвняно з iншими подiбними установами (ну.... без назв та фамiлiй) медичний центр "Лiкування безплiддя" перше мiсце у Чернiвцях. З повагою та вдячнiстю...
« перша‹ попередня12345наступна ›остання »
Ми в соціальних мережах:


Наш колектив:
Показати весь колектив
Фотогалерея:
РОЗСИЛКА:

Підпишіться та отримуйте першими інформацію про наші новини, акції, спеціальні пропозиції та поради

ПІДПИСАТИСЯ
Графік роботи:
пн|вт|ср|чт|пт|сб|нд
пн: 9 00 - 18 00
вт: 9 00 - 18 00
ср: 9 00 - 18 00
чт: 9 00 - 18 00
пт: 9 00 - 18 00
сб: вихідний
нд: вихідний
Новини клініки:
Дивитися всі новини
4 грудня 2018

День благодійності для дітей

07.12.2018 відзначаємо День благодійності для дітей. Детальніше
3 грудня 2018

Науково-практична конференція з міжнародною участю «Школа цитопатологів: в об`єктиві шийка матки»

30.11.2018 в Києві була проведена науково-практична конференція з міжнародною участю «Школа цитопатологів: в об`єктиві шийка матки». Детальніше
28 листопада 2018

X Міжнародний Конгрес КАРМ

23-24.11.2018 Казахстанська Асоціація Репродуктивної медицини (КАРМ) провела X Міжнародний Конгрес «Сучасні підходи до лікування безпліддя. ДРТ: Сьогодення та майбутнє». Детальніше
19 листопада 2018

Майстер-клас від компанії MEDHOME

Естетична гінекологія - це вирішення делікатних жіночих проблем, що спричинені індивідуальними особливостями будови статевих органів, гормональними, віковими та післяпологовими змінами. Детальніше
12 листопада 2018

Науково-практична конференція

09.11.2018 в Києві відбулася науково-практична конференція "Код жінки, або гормональна рівновага. Як гормони впливають на наше життя". Детальніше
7 листопада 2018

АКЦІЯ! Осіння пропозиція

Cheсk-Up загальний! Check-Up для чоловіків! Check-Up для жінок! Детальніше
5 листопада 2018

Ovarian Club

01-03.11.2018 в Парижі (Франція) відбулися XI збори учасників Ovarian Club. Детальніше
5 листопада 2018

Mindray Resona Club

02.11.2018 в Афінах (Греція) відбулося ІІІ засідання Mindray Resona Club. Детальніше
29 жовтня 2018

І Міжнародний Конгрес «У фокусі: ооцит»

27-28.10.2018 в Києві відбувся І Міжнародний Конгрес «У фокусі: ооцит». Детальніше
10 вересня 2018

Школа гінекології з Ревазом Бочоришвілі

06-07.09.2018 лікар акушер-гінеколог А.В.Андрієць підвищив свою професійну майстерність на «Школі гінекології з Ревазом Бочоришвілі». Детальніше

Наша адреса:

Україна, м.Чернівці,
вул. В. Трепка (О. Боярка), 1а

Інше:

e-mail:reprod.cv@gmail.com

Контактні телефони:

тел./факс:+38 (0372) 58 55 11 тел./факс:+38 (0372) 90 92 00 моб.:+38 (066) 630 40 50 моб.:+38 (096) 404 04 05 моб.:+38 (093) 060 33 64

Copyright © 2007-2018, Медичний центр лікування безпліддя

Ліцензія МОЗ України АВ № 554346 від 30.08.2010 р.

Сайт розроблено в Студії COM.CV.UA

Розробка віртуального 3д туру - 3д.укр

карта сайта
phone
close

Зателефонувати Вам?

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом!

Для замовлення дзвінка, будь ласка, заповніть форму і натисніть кнопку Замовити дзвінок

person
phone