location_on phone_in_talk touch_app

Запись на прием

ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

Адміністрація – адміністрація інтернет-сайту Yuzko Medical Center, що розміщено на вeб-сайті www.ivf.ua, ФОП Юзько В.О. (ЄДРПОУ 3325707308)

Акційний контент – контент, що може бути доступний для завантаження за акційною ціною протягом певного проміжку часу про що буде поінформовано у відповідному розділі на сайті.

Замовлення – належним чином оформлений і розміщений запит Покупця (заповнені відповідні поля на сайті в розділі «Оформлення замовлення на покупку»), адресований Продавцю, з пропозицією здійснити продаж обраного на сайті Контенту.

Користувач – фізична особа, яка досягла 18 — річного віку, що володіє повною дієздатністю, що використовує даний сайт і / або його окремі інструменти, яка погодилася з умовами Публічного договору і виконала всі її умови описані нижче.

Контент – товар, що представлений на сайті www.ivf.ua. у вигляді текстових, зображувальних, аудіо та відео файлів, що надані у різних форматах та представлені для огляду, скачування та інших дій Користувачем.

Одержувач – особа, зазначена Платником у розділі «Оформлення замовлення», в якості особи, що уповноважена отримати Контент. Якщо інше не зазначено в розділі «Оформлення замовлення», Одержувачем є Платник.

Платник – особа, яка здійснює оплату замовлення Покупця, якщо інше не зазначено в розділі «Оформлення замовлення», Платником є Покупець. Покупець – Користувач, що здійснює замовлення та має намір придбати/купує Контент, пропоновані до продажу Продавцем та представлені на сайті www.ivf.ua

Покупець контенту –Покупець, що отримує можливість і здійснює завантаження, пропонованого на сайті www.ivf.uа контенту.

Правовласник — власник Контенту.

Продавець – юридична особа або фізична особа-підприємець, яка розміщує на сайті інформацію з пропозицією придбати визначений Контент. Продавцем може бути тільки Адміністрація.

Пропозиція – відомості про Контент, розміщені Продавцем на сайті, які включають в себе інформацію про Контент, його ціну, способи оплати та доставки, інформацію про знижки та акційні пропозиції на Контент, а також інші умови придбання Контенту. Умови Пропозицій, розміщених на сайті, встановлюються Продавцем. Пропозиція є інформацією про можливі умови покупки Контенту.

Сайт – вeб-сайт, що має адресу в мережі інтернет www.ivf.ua, на окремих сторінках (в розділах) якого розміщено правила (умови) реєстрації, оформлення замовлення, бонусної програми, оплати, доставки, повернення Контент, гарантії тощо, за допомогою якого Користувач має можливість здійснити покупку бажаного Контету.

Угода – даний публічний договір (публічна оферта), включаючи всі її умови та додатки до неї.

1. Загальні положення

1.1. Ця Угода регулює порядок доступу Користувача до інформації, що розміщується на Сайті, порядок використання Сайту, а також можливість передачі Контенту та інші умови.

1.2. Сайт є платформою для розміщення пропозицій про продаж Контенту Продавцем.

1.3. Дана угода відповідно до ст. ст. 633, 641 і гл. 63 Цивільного кодексу України є Публічним договором (офертою) і адресовано невизначеному колу осіб не залежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа — підприємець), що бажають придбати Контент, інформація про який міститься на Сайті. Оскільки ця Угода є публічною офертою, то отримуючи доступ до матеріалів Сайту КористувачПокупець вважається таким, що приєднався до цієї Угоди.

1.4. Інформація про Контент відображається на Сайті і є динамічною. Це означає, що інформація може бути оновлена, змінена і доповнена Адміністрацією в будь-який момент часу без попереднього повідомлення про це Користувача. Визначені зміни вступають в силу після їх публікації на Сайті та застосовуються до будь-якого замовлення, зробленого після їх публікації.

1.5. Інформація про Контент Продавця, умови його придбання, ціни та будь-яка інша інформація Продавця точно відображається на Сайті.

1.6. Ця Угода може бути укладена фізичною особою, яка досягла 18 — річного віку, що володіє повною дієздатністю, що використовує даний сайт іабо його окремі інструменти, яка погодилася з умовами Угоди та повністю приймає на себе зобов'язання, що виникають в результаті використання Сайту і укладення цієї Угоди.

1.7. Замовляючи Контент на Сайті, Покупець погоджується з усіма умовами даної Угоди та її Додатків.

1.8. Пропозиція на Сайті не є офертою. Однак, Покупець після ознайомлення з Пропозицією вправі зробити оферту Продавцю шляхом обрання Контенту та заповнення форми «Оформлення замовлення». Заповнення визначеної форми вважається офертою Покупця Продавцю на придбання відповідного Контенту на умовах, зазначених в Пропозиції. Оферту Продавцю вправі зробити Користувач, при цьому він повинен коректно ввести всі необхідні дані у форму «Оформлення замовлення» на Сайті.

1.9. Оферта вважається прийнятою Продавцем (акцепт) якщо останній здійснив дії, які свідчать про прийняття оферти Покупця, а саме надав доступ Покупцю до контенту та можливість завантажити контент, шляхом вказаним у розділі 4 цього Договору.

1.10. Достатнім доказом прийняття оферти Продавцем або зустрічної оферти (тобто узгодження Сторонами всіх істотних умов продажу Контент) є фактична його оплата, отримання Контенту ПокупцемОдержувачем.

1.11. Знижки/акції не сумуються з іншими знижками/акціями.

1.12. Власником прав інтелектуальної власності на поширення Контенту, представленого на Сайті, є Адміністрація. Використання текстових та фото/відео матеріалів Сайту можливо лише з дозволу Адміністрації.

2. Порядок оформлення Замовлення

2.1. Користувач може здійснити Замовлення Контенту, при умові, що ним повинні бути коректно заповнені усі поля у формі замовлення на Контент.

2.2. У разі виявлення будь-якої недостовірності, неправильності або неправдивості інформації, наданої Користувачем, Адміністрація Сайту безумовно залишає за собою право в будь-який момент анулювати Замовлення Користувача без будь-яких компенсацій чи відшкодувань.

3. Вартість та умови оплати Контенту

3.1. Ціна Контенту вказана на Сайті на відповідній сторінці на момент оформлення Замовлення.

3.2. Продавець має право в односторонньому порядку без попередження змінити ціну на Контент. Однак Продавець не має права змінювати ціну замовленого Контенту після того, як Замовлення було надіслане Покупцем і Покупець здійснив оплату за Контент. Якщо зниження ціни відбувається після придбання Покупцем Контенту, Адміністрація Сайту не зобов'язана здійснювати будь-які компенсації такому Покупцю Контенту.

3.3. Вартість Контенту сплачується в національній валюті України – гривні.

3.4. Покупець може здійснити оплату замовленого Контенту банківською картою Visa або MasterCard на Сайті в момент оформлення Замовлення.

3.5. КористувачПокупець розуміє і погоджується з тим, що оператором з прийому і проведення платежів за Контент, є, залежно від обставин, одна з компаній-екваєрів, підключена до Сайту.

3.6. Контент до моменту його передачі Продавцем, повинен бути повністю оплачений Покупцем.

3.7. Ціна на Контент може змінюватися незалежно від того чи був він акційним чи ні. Продавець не компенсує Покупцю вартість придбаного Контенту в разі, якщо з часом цей Контент стає акційним та його вартість суттєво знижується. Покупець Контенту розуміє та погоджується, що після закінчення певного періоду ціна акційного Контенту може змінюватися, а безкоштовний акційний Контент може стати платним і навпаки.

4. Порядок передачі Контенту

4.1. Контент надсилається Покупцю у вигляді електронного листа, на вказану ним при оформленні Замовлення електронну пошту (e-mail), у вигляді прикріпленого до листа PDF-файлу.

4.2. Електронний лист з Контентом надсилається одразу після повної оплати такого Контенту. Таким чином з моменту відправки електронного листа, вважається, що Продавцем було надано доступ до Контенту в повному обсязі.

5. Гарантійні умови на Контент

5.1. Контент гарантійного терміну не має.

6. Повернення Контенту

6.1. У випадку здійснення Покупцем оплати за надання доступу до завантаження Контенту та неможливості його безпосередньо завантажити з технічних чи будь-яких інших причин Покупцем (що виникли на стороні та з вини Покупця), повернення сплачених грошових коштів не проводиться, а Контент буде вважатися таким, що отриманий належним чином. Повернення сплачених грошових коштів можливе лише у тому випадку, якщо Продавцем був наданий неробочий файл (який неможливо відтворити чи зберегти і якщо це доведено після перевірки Продавцем) та у разі, якщо Продавець не може здійснити заміну такого файлу. Таким чином, Контент належної якості поверненню та обміну не підлягає.

6.2. Термін повернення грошових коштів за Контент становить до 3 банківських днів. Кошти повертаються на банківську карту, з якої була проведена оплата Покупцем.

7. Доступ до Сайту

7.1. Адміністрація докладає всіх можливих зусиль для забезпечення належного функціонування Сайту, проте не несе відповідальності за невиконання або неналежне виконання зобов'язань передбачених цією Угодою

8. Відповідальність Сторін

8.1. ПокупецьКористувач Сайту, погоджується та гарантує не робити будь-яких дій, які можуть розглядатися як порушують українське законодавство або норми міжнародного права, в тому числі в сфері інтелектуальної власності, авторських і / або суміжних правах, а також будь-яких дій, які призводять або можуть призвести до порушення нормального функціонування Сайту і його сервісів.

8.2. Користувачу/Покупцю заборонено пропонувати або використовувати інформацію, розміщену на Сайті (в тому числі Контент), з комерційною метою без письмової згоди її авторів/правовласників і Адміністрації Сайту, а також будь-яким іншим чином поширювати отриманий Контент, його копії.

8.3. Приймаючи умови Угоди КористувачПокупець підтверджує, що ознайомлений і згоден із умовами цієї Угоди.

8.4. Використання матеріалів Сайту без письмової згоди Адміністрації не допускається. При погодженому цитуванні матеріалів Сайту, посилання на Сайт є обов'язковим.

8.5. Користувач/Покупець несе відповідальність за достовірність даних, зазначених у реєстраційній формі та формі Замовлення. У разі, якщо некоректне, неточне і / або неправильне зазначення даних в Замовленні призвело до додаткових витрат Продавця, всі пов'язані з цим збитки та витрати покладаються на Покупця.

8.6. Відповідальність за грошові перекази, які здійснює Платник, повністю лежить на банківських установах і платіжних системах, послугами яких вирішує скористатися Платник. Продавець не бере на себе відповідальність за їх дії.

8.7. Адміністратор не несе відповідальності за роботу інтернет провайдерів, процесингових центрів, платіжних систем, операторів зв'язку, банківських установ, сервісів оплати Visa/MasterCard, в результаті яких необхідна інформація, дані не надійшли або надійшли із  запізненням, були загублені або пошкоджені. Будь-які претензії і суперечки щодо проведення платежів і отримання грошових повернень Платник надсилає такій самостійно обраній компанії, а в разі неможливості їх вирішення мирним шляхом вони вирішуються згідно з положеннями Розділу 8 цієї Угоди.

8.8. Адміністратор сайту не несе відповідальність за працездатність обладнання, на якому розміщений Сайт, доступність Сайту, роботу каналів передачі даних та інші технічні засоби для здійснення Користувачами доступу до Сайту.

8.9. Відповідальність Адміністратора не може перевищувати вартості придбаного Контенту на Сайті та не включає будь-яку упущену вигоду, непрямі збитки, шкоду завдану третім особам.

9. Вирішення суперечок і застосовне право

9.1. Ця Угода складена відповідно до законодавства України. КористувачПокупець, який перебуває за межами цієї юрисдикції, повністю погоджується підпорядкувати правовідносини, що виникають під час будь-якого користування Сайтом, законодавству України, а ці Умови діють щодо нього в максимальному дозволеному його юрисдикцією обсязі без застосування будь-яких колізійних норм.

9.2. Сторони підтверджують, що в разі якщо будь-яка умова цього договору стане або буде визнана недійсною у зв'язку з невідповідністю закону, ця умова не братиметься до уваги або ж Сторонами будуть вживати заходи зі зміни договору в тій мірі, щоб зробити договір дійсним і зберегти в повному обсязі наміри Сторін.

9.3 .КористувачПокупець визнає і погоджується, що вирішення всіх можливих суперечок, які виникли з відносин між Сторонами і залагодити які Сторони не змогли шляхом переговорів протягом як мінімум 30 днів, підлягають вирішенню відповідно до чинного законодавства України.

9.4. Будь-які претензії та суперечки щодо надання доступу до завантаження Контенту ПокупецьКористувач надсилає до Адміністрації, а в разі неможливості їх вирішення мирним шляхом вони вирішуються згідно законодавства України.

10. Використання персональних даних Користувача

10.1. Інформація, вказана Користувачем у формі оформлення Замовлення (ПІБ, номер мобільного телефону, e-mail і т.п.), є його персональними даними. Персональні дані Користувача є конфіденційною інформацією, збір і подальша обробка персональних даних здійснюється Адміністрацією відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативно-правових актів України. Джерелом збору персональних даних є інформація, безпосередньо і добровільно надана Користувачем.

10.2. Своєю згодою з цією Угодою, Користувач добровільно надає Адміністрації зазначені в формі персональні дані для реєстрації Замовлення, а також з метою підтримки довгострокового співробітництва з Адміністрацією Сайту. Користувач також дає згоду на використання його персональних даних для обробки Замовлень на придбання Контенту, отримання рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші, іншої інформації про діяльність Адміністрації.

10.3. Користувач надає Адміністрації право здійснювати обробку його персональних даних, в тому числі: записувати персональні дані в бази даних Адміністрації (без додаткового повідомлення Користувача про це), здійснювати довічне зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміну (у разі необхідності).

10.4. Власником наданих Користувачем персональних даних є ФОП Юзько В.О. (ЄДРПОУ 3325707308).

10.5. Адміністрація не приймає реєстраційні данні Користувача у випадку їх некоректного заповнення.

10.6. Для цілей, передбачених п. 10.2. цієї Угоди, Користувач надає Адміністрації право направляти йому будь-яку інформацію комерційного і / або інформаційного характеру, а також інформацію про інші споживчі пропозиції поштою, електронною поштою, телефоном, SMS, viber -повідомлення здійснювати дзвінки на вказаний в реєстраційній формі телефонний мобільний номер.

10.7. Дані Користувача, зазначені у формах є конфіденційними. Доступ до даних мають виключно уповноважені особи Адміністрації і сам Користувач, а також ці дані можуть бути надані на вимогу правоохоронних та / або інших органів відповідно до чинного законодавства.

10.8. Відповідальність за недостовірність наданих при Замовленні даних несе Користувач.

11. Інші умови

11.1. Всі правила і умови здійснення / виконання окремих дій / операцій, розміщені у відповідних розділах Сайту, є невід'ємними частинами (як Додатки) даної Угоди, що визначають зобов'язання для обох Сторін. У разі якщо умови, зафіксовані в тексті цієї Угоди, і умови, зазначені в його Додатках (розділах сайту), відрізняються, Сторони керуються умовами, визначеними в Додатках. Продаж Контент Продавцем Покупцю регулюється цим Договором, а також Законом України «Про електронну комерцію», Законом України «Про захист прав споживачів», Правилами продажу Контенту на замовлення та поза торговельними або офісними приміщеннями та іншими законодавчими актами в частині, що не суперечить специфіці електронної комерції.

11.2. Оформляючи Замовлення Покупець підтверджує, що він ознайомлений та згоден з усіма умовами, викладеними в даному Публічному договорі, і беззастережно їх приймає. Всі дії, які ним будуть здійснені, не суперечитимуть умовам даної Угоди.

11.3. Адміністрація має право без попереднього повідомлення вносити зміни в текст даної Угоди і / або Додатків. Зміни в Публічну оферту вступають в силу після їх публікації і застосовуються до будь-якого Замовленню, зробленому після їх публікації.

11.4. Користувач зобов'язується уважно ознайомитися з даною Угодою. У разі незгоди з його умовами Користувач зобов'язується негайно припинити використання Сайту

11.5. Продавець і Покупець підтримують зв'язок за допомогою використання електронної пошти, телефонного зв'язку (SMS і т.д), додатків, оголошень і / або повідомлень. Покупець погоджується, що всі повідомлення, дані або інша інформація, що надається в електронному вигляді, мають юридичну силу і прирівнюються до документів, складених в письмовій формі.

11.6. Визнання судом будь-якого положення Угоди недійсним, не тягне за собою недійсності інших положень Угоди.